Ești full-stack developer? Alătură-te ca specialist în echipa noastră!
Full-stack developer?
Alătură-te echipei noastre!
Integrările web pentru o afacere auto de succes
Scris pe 29 ianuarie, 2024
4 min timp de citire

Levis Automobile – Integrările web din spatele unei afaceri de succes

Niciun business nu se poate opri atunci când autoturismul cedează. Iar de aceste probleme se ocupă Levis Automobile – cel mai mare parc autoutilitare rulate din Cluj-Napoca.

Când vine vorba de cumpărarea unei autoutilitare, fiecare detaliu contează. Iar pentru cei din spatele afacerii Levis Automobile, înțelegerea acestui aspect a dus la dezvoltarea unui site web care să răspundă în mod eficient nevoilor clienților săi. 

Dezvoltat pe platforma WordPress, cu integrările web avansate dorite de client și implementate de echipa noastră, am creat un parteneriat de succes pentru a transforma levisautomobile.ro într-o destinație de top pentru cei în căutarea rapidă și eficientă a autoutilitarei dorite. 

Ce integrări se află în spatele unui site din industria auto?

WordPress – o platformă versatilă, dar complexă

Unul dintre pilonii acestui proiect a fost alegerea platformei potrivite pentru dezvoltarea site-ului Levis Automobile. Recomandarea noastră a fost încă din primul moment WordPress. În primul rând, datorită flexibilității și scalabilității sale, iar al doilea, fiindcă vine cu o gamă largă de opțiuni de personalizare.

Acest lucru ne-a permis să adaptăm site-ul cerințelor specifice ale clientului. Rezultatul? Un site web care pune în prim-plan eleganța și ușurința de utilizare.

Implementări Tehnice Deosebite

  1. Sistem de Management al Inventarului:

Pentru a menține stocul de autovehicule actualizat în timp real, am integrat un sistem avansat de gestionare a inventarului. Aceasta permite Levis Automobile să facă actualizări rapide și eficiente, asigurând că clienții pot vedea întotdeauna cele mai recente oferte.

  1. Calculator de Rate Personalizat:

Cu un calculator de rate personalizat, am oferit clienților posibilitatea de a calcula costurile lunare pentru diferite opțiuni de finanțare. Această funcționalitate simplifică procesul de luare a deciziilor și ajută clienții să aleagă varianta de finanțare cea mai potrivită pentru ei. Și deciziile sunt mai simple când ai totul la un click distanță, nu?

  1. Sistem de Filtrare și Căutare Avansat:

Navigarea pe site a fost facilitată prin dezvoltarea unui sistem de filtrare și căutare avansat, care permite utilizatorilor să găsească rapid vehiculul dorit, folosind diverse criterii precum marcă, model, preț și multe altele. Un aspect care asigură o experiență de nevigare mai plăcută și eficientă.

  1. Interfață Responsive:

Știm că o interfață responsive este prioritară în orice proiect de dezvoltare, astfel, ne-am asigurat că site-ul Levis Automobile este complet responsive. Fie că utilizezi un telefon mobil, o tabletă sau desktop, vei  avea o experiență de navigare optimă.

interfața responsive pentru site industria auto

Recomandări suplimentare implementare:

În plus, față de integrările avansate specifice, am realizat o serie de recomandări care au fost aprobate pentru implementare:

  • Securitate Web Avansată

Am pus întotdeauna securitatea pe primul loc și am recomandat și implementat soluții avansate pentru a proteja site-ul și datele utilizatorilor. Astfel, clienții Levis Automobile pot naviga în siguranță.

  •  Optimizare SEO

Pentru a îmbunătăți vizibilitatea online a site-ului, am efectuat optimizări SEO On-Page de bază. Ne-am concentrat pe structura site-ului, viteza de încărcare și conținutul optimizat pentru motoarele de căutare, asigurând că Levis Automobile este găsită cu ușurință de către potențialii clienți.

  • Integrare cu Social Media:

Am integrat site-ul cu platformele de social media pentru a facilita distribuirea conținutului și pentru a crește angajamentul utilizatorilor. Aceasta a dus la o prezență mai activă pe rețelele sociale și la o mai bună comunicare cu clienții.

Un proiect reușit începe cu echipa potrivită

După o colaborare de peste 2 ani pe partea de mentenanță website și promovare online, am reușit să le oferim clienților noștri site-ul pe care și-l doreau. Această colaborare de succes a facilitat comunicarea cerințelor inițiale, dar și încrederea în recomandările noastre profesioniste. 

Am reușit să creăm un website de prezentare cu design modern, ușor de utilizat și eficient din punct de vedere al leadurilor. Aruncă și tu o privire pe site și descoperă adevărata experiență Levis Automobile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe Proiectul TăuStart your Project