Despre Baboon Web Design - Misiune, Viziune și Valori
  • Engleză
  • Română

Despre

Echipă faină, rezultate mari

Pentru noi, creșterea afacerii tale este prioritară. Ne concentrăm pe așteptările clientului tău și pe nevoile lui.

Fiecare serviciu pe care îl oferim are în spate un proces foarte bine gândit

Facem tot posibilul ca experiența ta în colaborarea cu noi să fie cât mai clară, să știi ce ai de făcut tu și să avem un calendar bine stabilit încă de la începutul parteneriatului nostru. Folosim instrumente avansate de project management pentru a centraliza informațiile și materialele de care avem nevoie.

Echipa

O echipă de oameni tineri plini de energie, structurată pe departamente clare. Fiecare dintre noi știe ce și când are de făcut.

Clienții noștri

partener porsche
partener altex
partener foodpanda
partener blitz
partener scoala informala
partener novogyn
partener prodvinalco
partener cbcampus
partener mxhost

Testimoniale

testimonial

Foarte recomandat! Nu putem mulțumi suficient pentru abilitățile lor profesionale excepționale și modul lor unic de a face ca orice caz stresant și complicat să se rezolve atât de ușor (în special lui Daniel și Gabriel).

Andreea Arisanu

foodpanda

testimonial

Am lucrat cu ei pentru cbcampus.ro și în sfârșit pot să zic că am găsit o echipa de web develompent de care sunt mulțumit. Profesoniști, răbdători și creativi. Vreau să-mi împărtășesc norocul meu de a întâlni această echipă.

Vlad Buzoianu

CBCampus

testimonial

Extrem de mulțumiți. De la primul contact au inspirat încredere și seriozitate. În desfășurarea proiectului nu am primit niciodată răspunsul ”nu se poate”, raspunsul lor era ”lasă-ne puțin timp și rezolvăm”.

Bogdan Pop

Premium Ceramics

Începe Proiectul TăuStart your Project