Avem nevoie de un Customer Success Manager! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
Customer Success Manager!
  • Română

ClosedMid/Senior level | Hybrid

MARKETING SPECIALIST

Căutăm un ”guru” în campanii de promovare și postări!

CE NE DORIM DE LA NOUL BABUIN?

Avem nevoie în echipă de un expert în campanii de promovare (în special Google & Facebook Ads) și postări social media. Un babuin hotărât, îndrăzneț, dar și riguros, care are curajul de a lua decizii punctuale și care poate să implementeze cerințele clienților noștri de mentenanță. În plus vei face parte din echipa de marketing Doczilla și/sau alte produse proprii.

Astfel, persoana potrivită pentru acest rol are deja experiență relevantă în crearea și optimizarea de campanii de marketing, dar și în redactarea postărilor social media. O minimă experiență cu instrumente de grafică cum este Canva ajută.

CARE VA FI ROLUL TĂU?

În echipa noastră, vei avea parte de câteva task-uri simple, dar gurmande în ceea ce privește timpul. Acestea îți vor ocupa o mare parte a zilei. Iar în restul timpului, o să fii “shoulder to shoulder” cu Oana, Eva și Mara, colegele noastre din copăcelul de Marketing.

O ne ajuți să ne asigurăm că fiecare proiect va fi un “Perfect Match” pe bugetul și nevoile de promovare ale clienților noștri. Vei fi o mână zdravănă de ajutor în realizarea conținutului pentru Social Media, a campaniilor de promovare dar și raportare pentru clienți.

CE EXPERIENȚĂ AR TREBUI SĂ AI?

Lucrurile se schimbă cu o viteză fără precedent. În orice domeniu. Astăzi o companie este lider de piață de 20 ani, iar mâine o poate depăși un start-up înființat acum 3 ani.

Când vine vorba de online, afacerile din România au nevoie de un partener de încredere care să asigure două lucruri esențiale: rapiditate și profesionalism. Iar persoana pe care o căutăm noi este orientată pe calitate, dar în același timp face față unor deadline-uri asumate.

Suntem nerăbdători să te cunoaștem dacă:
* ai experiență cu campanii Google & Facebook Ads
* ești un ”guru” atunci când vine vorba de munca în echipă
* responsabilitatea muncii este pentru tine o competență de mult peste standard
* ești entuziasmat să faci parte din echipa Baboon și crezi că te pliezi pe valorile noastre
* prietenii tăi te descriu ca un/o mic/ă "grammar fanatic"? Pentru noi asta înseamnă atenție la detalii și este binevenită. Cu găleata!

CE PRIMEȘTI ÎN SCHIMB?

Un portofel zâmbitor la final de lună (zâmbet direct proporțional cu implicarea ta), o echipă de oameni alături de care îți va fi drag să lucrezi, un mediu de lucru “straight to heaven” și o mulțime de beneficii extra.

CUM ÎȚI SUNĂ UN EARLY MEETING CU ECHIPA NOASTRĂ?

Te-am convins? Hai să ne convingi și tu pe noi! Așteptăm CV-ul și scrisoarea ta de intenție chiar prin formularul de mai jos: De ce tu și nu altul?

Începe Proiectul TăuStart your Project