Cunoști limba germană? Aplică pentru o poziție de marketing!
Cunoști limba germană?
Alătură-te echipei noastre!
Scris pe 20 iulie, 2018
4 min timp de citire

Peste 200 update-uri Google în ultimii 18 ani. Site-ul tău ce face?

Conform unui studiu realizat de specialiștii în SEO de la MOZ, Google a efectuat în ultimii 18 ani peste 200 de update-uri majore ale platformei. Iar în ceea ce privește algoritmii specifici, Google realizează peste 500 de modificări anuale, conform aceleiași surse. 

În aceste condiții, lumea online este în deplină mișcare, așa cum era de așteptat. Afacerea ta în ce stadiu se află din acest punct de vedere? Când ai făcut ultimul update la website? 

De ce sunt importante update-urile unui website?

Să luăm un exemplu practic extrem de simplu. Dacă tu te-ai îmbrăca în aceleași haine pe care le purtai la 5 anișori și la vârsta de 18 ani (presupunând prin absurd că ai încăpea în ele), oare cum ai arăta? Care ar fi rezultatul final? 

Sau dacă ai funcționa cu același set-up de cunoștințe și valori ca la vârsta de 10 ani și la vârsta de 30 de ani, cum s-ar desfășura viața ta de zi cu zi? Ei bine, la fel cum aceste 2 exemple sunt imposibil de conceput, exact așa ar trebui să fie și situația în care un website nu este actualizat, conform tendințelor și noilor reglementări din online. 


Suntem siguri că ai înțeles ideea. Acum, vrei să vezi și cum ar trebui să arate câteva site-uri puse la punct pentru anul 2018? Privește portofoliul babuinilor! 

Click aici! 


 

Gândește-te: dacă Google lansează într-un an aproximativ 500 de noi variante de algoritmi pentru indexarea website-urilor, ce șanse va avea site-ul tău să reziste în primele rezultate, fără a fi actualizat?

Dacă faci un simplu search și compari grafica unui website din 2000 cu cea a unui website din 2018 vei obține un nou răspuns. Îți dorești ca afacerea ta să atragă clienți noi? Atunci nu îi invita pe aceștia pe un website vechi. 

Cele mai importante update-uri Google!

Google a țintit prin aceste update-uri anumite paliere extrem de importante din online. În primul rând, a dorit să îmbunătățească securitatea informațiilor. Astfel, pe 16 aprilie 2017, Google anunța că 50% din domeniile online indexate funcționează cu un certificat SSL. 

Acest lucru este extrem de important, întrucât, din 2018, Google a anunțat penalizarea site-urilor care nu folosesc un astfel de element de securitate. Site-ul tău se află astfel în pericol, dacă nu respectă noile update-uri. 

O altă schimbare importantă a fost modificarea algoritmilor SEO Penguin și Panda (6 oct. 2016 – Penguin 4.0 și 17 iulie 2015 – Panda 4.2). Acești algoritmi aveau implicație directă asupra modului în care website-ul tău este indexat pentru a apărea în pozițiile Google. Dacă website-ul tău nu ține cont de acești factori, cum crezi că va apărea vreodată pe prima pagină în Google? Iar dacă nu va apărea, cum crezi că afacerea ta va fi găsită de clienții tăi? 

O altă schimbare extrem de importantă este adaptarea site-urilor la variante mobile friendly. Aceasta este poate cea mai importantă schimbare de la apariția internetului, în ceea ce privește modul de dezvoltare a unei afaceri online. 

În ziua de azi, peste 70% din traficul de pe un website provine de pe mobil. Site-ul tău este pregătit să poată fi afișat pe mobilul clienților? Ai un site adaptabil? Dacă răspunsul este nu, iar update-ul acesta nu ți s-a părut important până acuma, află că 7 din 10 clienți pe care ai putea să-i ai, se îndreaptă către concurență cu viteza luminii. 


Iată aici ce înseamnă un website mobile friendly: Site adaptabil pe tabletă și mobil


Concluzie…

În aceste condiții, când update-urile site-ului pot influența crucial succesul sau eșecul afacerii tale în online, website-ul tău CE FACE? Este pregătit să se avânte în noua JUNGLĂ ONLINE? Pe o piață în continuă mișcare, în care lucrurile se schimbă zilnic? 

Dacă tu consideri că da, noi îți urăm succes și ne bucurăm pentru tine. Dacă însă știi că site-ul tău are nevoie de ajutor, pentru a ajunge la aceste standarde, atunci te sfătuim să ne contactezi

Putem vedea împreună ce este de făcut și cu ce te putem ajuta. Tot ce trebuie să faci este să ne contactezi și să ne spui că ai nevoie de un WEBSITE FRESH. Vrei și tu un website care să respecte noile norme, să fie la modă, să fie cool, la fel ca afacerea ta și la fel ca toți clienții pe care urmează să-i găsești prin intermediul noului website. 

Sună alarma – contactează-ne acum! 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe Proiectul TăuStart your Project