Avem nevoie de un Customer Success Manager! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
Customer Success Manager!
Scris pe 20 mai, 2016
3 min timp de citire

Site adaptabil pe tableta si mobil

Importanta design-ului pe mobil

Prezenta in mediul online este un factor foarte important in ziua de azi, privitor la succesul unui business. Insa acest lucru nu este definitoriu. Trebuie sa tinem cont de mai multi factori de influenta atunci cand alegem sa ne cream o carte de vizita in mediul virtual.

De pilda, peste 70% din persoane acceseaza diverse site-uri de pe un dispozitiv mobil, asa incat primul pas realizat in favoarea vizibilitatii afacerii tale online este sa-ti adaptezi site-ul pentru mobil.

Acest lucru se face prin mai multe metode. Exista anumite module informatice care ajuta la convertirea fisierelor si adaptarea lor pentru standardele mobile, iar in ceea ce priveste grafica, aici poti alege sa schimbi tema site-ului cu una responsible pe mobil.

De asemenea, putem folosi un modul de detectare mobila (cum este wp-mobile-detector).

Metode si aplicatii de conversie responsive

Pentru site-urile facute in wordpress, acest lucru este unul destul de usor, deoarece exista o multime de module de conversie care pot asigura trecerea de la un site static la un site actualizat si accesibil pe disoizitivul mobil.

O alta solutie mai ingenioasa este sa folosim wiziapp pentru a transforma complet site-ul intr-o aplicatie mobila pentru android.

O alta problema prezenta pe piata este faptul ca nu doar telefonul reprezinta concurentul computer-ului, ci si tabletele. Datorita comoditatii si a accesibilitatii, multi oameni tind sa lase acasa laptopul si sa acceseze internetul de pe tableta.

Astfel, site-ul tau trebuie sa fie adaptabil si pe acest dispozitiv si sa se incadreze perfect. Wptouch este un program care iti asigura o imagine profesionista pe mobil si tableta, prezentandu-te online in cel mai profesionist mod.

 

De asemenea, există anumite metode prin care va puteti crea de la inceput site-ul si in varianta mobila si pentru tableta si pentru PC. Puteti realiza un astfel de site prin intermediul platformei Webnode sau puteti alege o cale mai profesionista, utilizand un template predefinit pentru prezentarea pe mobil si tableta.

Exista o multitudine de solutii pentru ca prezenta ta in mediul online sa fie o dovada de eleganta si profesionalism, iar acest lucru sa iti aduca succes si eficienta afacerii. Tu esti cel care va trebui sa aleaga, iar sfatul nostru este sa te consulti cu un profesionist inainte de a face alegerea finala.

Putem face asta pentru tine!

Tocmai de aceea, Baboon este aici pentru tine. Noi venim in intampinarea ta cu cele mai eficiente metode de construire a unui site profesionist, adaptabil pe mobil si pe tableta, dar iti punem la dispozitie si serviciile de promovare absolut necesare pentru a crea vizibilitate si pentru a oferi notorietate afacerii tale.

Cu un site realizat profesionist, conform ultimelor standarde din mediul virtual si alaturi de o strategie puternica de promovare, afacerea ta este cu siguranta pe drumul spre succes.

Alege serviciile Baboon, alege inteligent! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe Proiectul TăuStart your Project