Ești full-stack developer? Alătură-te ca specialist în echipa noastră!
Full-stack developer?
Alătură-te echipei noastre!
Scris pe 16 august, 2016
5 min timp de citire

Viziunea UX Design (Experienta Utilizatorului) la Baboon

Inceputul si valorile noastre

Atunci când echipa Baboon a hotărât să-și deschidă porțile și să aștepte cu brațele deschise clienți hotărâți să performeze în online, a făcut acest lucru pentru că fiecare membru era conștient de importanța valorilor asumate de această echipă.

Baboon nu oferă doar servicii de web design și marketing online, Baboon oferă performanță, oferă succes transpus în ore de muncă și în sute de idei creative, dar și în zile petrecute la birou în fața rapoartelor complexe de cercetare și interpretare a datelor din mediul online.

Baboon oferă soluții eficiente de prezentare și promovare în mediul online, asumându-și o viziune spre care se îndreaptă prin fiecare proiect realizat cu succes. Oferim servicii bazate pe performanță și eficiență dovedită, deoarece fiecare proiect al nostru începe dintr-un punct absolut esențial pentru a obține aceste rezultate: experiența utilizatorului cu site-ul realizat de noi.

Viziunea UX (Experienta Utilizatorului) Design a echipei Baboon

Atunci când preluăm un contract și începem să lucrăm la site-ul tău suntem conștienți că urmează să te avânți în jungla online, un mediu în care concurența este termenul definitoriu, cu ceea ce noi îți punem la dispoziție prin proiectul final. Așadar, ne simțim onorați, dar totodată obligați, să livrăm performanță.

            Experiența în mediul online ne-a învățat multe chestiuni interesante și ne-a oferit oportunitatea de a ne raporta la această performanță în mod diferit față de majoritatea firmelor de web design din România.

            Suntem ferm convinși că performanța unui site înseamnă:

  • O platformă adaptabilă fiecărui dispozitiv de căutare
  • O temă curată și optimizată pentru încărcarea rapidă, fără erori
  • Anumite plug-in-uri fără bug-uri și care să nu încarce negativ platforma.
  • Elemente moderne de grafică
  • Optimizare SEO și module de creștere a pozițiilor SERP
  • Promovare eficientă și strategii complexe de marketing online

Însă susținem cu cea mai mare înverșunare că NU NE PUTEM REZUMA LA ATÂT!

 Știm că elementul central de la care plecăm și care are în centru realizarea tuturor celor menționate mai sus este EXPERIENȚA UTILIZATORULUI CU PLATFORMA.

Babuinul a învățat acest lucru din fiecare proiect realizat și din fiecare zi petrecută în birou, cercetând mediul online, analizând concurența, proiectând strategii de prezență online, dezvoltând platforme pentru clienți, gândind la performanța și la eficiența fiecărei soluții propuse.

Așadar, am înțeles încă de la început faptul că pentru a genera performanță în mediul online pentru clienții noștri, nu este de ajuns să realizăm un robot perfect programat să întrețină anumite funcții, ci este absolut necesar să realizăm un roboțel simpatic care să poate empatiza cu fiecare utilizator în parte și să înțeleagă perfect nevoile și dorințele unui vizitator.

Am înțeles că mecanizarea are rolul ei în ceea ce privește performanța și eficiența unui site, însă am conștientizat că acest site se adresează în final unui OM, iar acest om are sentimente și deciziile sale sunt luate în funcție de aceste sentimente.

Rațiunea pe baza căreia dezvoltăm fiecare proiect online este una destul de simplă:

Realizează pentru altul ceea ce ți-ai dori să realizezi pentru tine! 

Implementarea viziunii Baboon bazate pe UX DESIGN

Pornind de la această convingere, site-urile realizate de noi sunt, în primul rând, un suport informativ de un real folos pentru vizitator. Acesta poate afla de pe site toate informațiile necesare și toți pașii de urmat pentru a putea intra în posesia serviciului sau produsului ce-i va satisface nevoile.

Conținutul site-ului este realizat de personal specializat în domeniul Copywriting-ului și ContenWriting-ului, astfel încât să prezinte minuțios fiecare avantaj al produsului vândut de tine și să scoată în evidență subtil, fără să deranjeze utilizatorul, avantajele unei colaborări cu tine.

Interactiunea cu site-ul

Pentru a-l convinge că produsul sau serviciul pus la dispoziție de platformă este cel de care are nevoie, realizăm întotdeauna site-uri bazate pe un puternic principiu: INTERACȚIUNEA.  

Dorim ca vizitatorul să interacționeze cu site-ul, de aceea plasăm pe site elemente de „call to action” vizibile și perfect încadrate în ergonomia platformei, foarte atent gândite și proiectate grafic așa încât să atragă interesul.

Web Designerii Baboon construiesc platforma bazându-se pe teme User Friendly, care să denote eleganță, finețe și în același timp capacitate de empatie, înțelegere față de utilizatorul final.

Performanta

De asemenea, utilizăm cele mai atent selectate plug-in-uri pentru performanță, viteză de încărcare și optimizare a platformei. Dorim să scoatem ce-i mai bun din fiecare site, să-l facem să ruleze la capacitate maximă și să arate în cel mai atractiv mod posibil, în funcție de nevoile utilizatorilor.

Știm bine care sunt acestea, deoarece ne bazăm fiecare proiect pe o etapă strategică de cercetare a publicului țintă și a concurenței din branșă. Înainte să începem proiectarea platformei, ne informăm cu privire la ce va oferi, cui va oferi, cum va oferi și de ce va oferi. Așadar, de fiecare dată când alegem o soluție suntem conștienți de ce anume va trebui să reflecte ea în final.

Prin toate aceste procese și prin adaptarea lor la nevoile tale și la așteptările vizitatorilor, reușim să livrăm întotdeauna cele mai performante soluții de dezvoltare ale unei afaceri în mediul online. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe Proiectul TăuStart your Project