Web design & development
Website-uri adaptabile pe mobil și tabletă
Realizare site de prezentare

Construim website-uri de prezentare profesioniste, cu design creativ, original, optimizate pentru conversie și adaptabile pentru orice dispozitiv.

Mai multe vânzări online pentru afacerea ta
Realizare magazin online

Dezvoltăm platforme ecommerce eficiente. Magazine online care îi ghidează pe clienții tăi spre produse. Cu noi vinzi mai ușor, mai des, mai mult!

Ascultăm problemele tale și oferim soluții
Optimizare website

Ne ocupăm de optimizarea continuă a afacerii tale online. Creștem viteza website-ului tău, eliminăm bug-urile și păstrăm website-ul în siguranță.

Experiențe unice pentru clienții afacerii tale
UI & UX Design

Analizăm comportamentul utilizatorilor, testăm diverse soluții și creăm interfețe web unice, atractive, care să ușureze experiența clienților tăi.

Promovare online
Acaparezi trafic calitativ și vinzi mai mult
Campanii google adwords

Construim reclame creative pe Google și îți administrăm campania pentru a eficientiza costurile și pentru a atrage mai multe rezultate.

Mai multă vizibilitate, mai multă încredere
Campanii facebook & Instagram

Te facem mai vizibil în Social Media și construim în jurul afacerii tale o comunitate puternică de clienți, care au încredere în brandul tău.

Îți aducem clienții înapoi pe website
Campanii remarketing

Țintim clienții ce au părăsit magazinul tău online fără să cumpere și îi aducem înapoi prin campanii de remarketing care cresc rata de conversie.

Fii prezent acolo unde sunt și clienții tăi
Promovare youtube

YouTube a devenit un adevărat motor de căutare. Noi te facem prezent acolo unde clienții tăi caută lucruri interesante despre produsele pe care le vinzi.

Mentenanță web
Îți rezolvăm problemele și te menținem online
Mentenanță website

Îți oferim diverse pachete de mentenanță și administrare web pentru afacerea ta. Rezolvăm în timp util problemele care apar pe site și te menținem on.

Funcții multiple pentru site-ul și afacerea ta
web development

Construim module personalizate pentru afacerea ta și implementăm extensii care  eficientizează site-ul, ușurează munca echipei tale și atrag clienții.

Eficientizăm costul promovării tale online
administrare campanii promovare

Monitorizăm continuu campaniile tale de promovare online și le optimizăm, astfel încât să obținem un cost pe rezultat cât mai mic posibil.

Grafică personalizată pentru afacerea ta
graphic design

Te ajutăm cu materiale grafice, cu elementele de branding vizual pentru afacerea ta, pentru a avea o prezență online, dar și offline profesionistă.

Texte care încurajează clienții să cumpere
Copywriting

Realizăm sloganuri, postări și articole de blog calitative. Texte unice, originale, pentru site-ul tău, care contribuie la creșterea vânzărilor.

Găzduire
Îți menținem site-ul online, în deplină siguranță
gazduire web

Îți oferim diverse pachete de găzduire web profesională, pe serverele proprii, garantând viteza de încărcare a website-ului tău și siguranța datelor.

Uptime și resurse garantate, performanțe premium
servere VPS

Ești online 99,9% din timp. Iar datele tale și ale clienților tăi sunt în totală siguranță. În plus, îți monitorizăm website-ul în permanență.

Nu împarți serverul cu alte website-uri
servere dedicate

Poți alege serverele dedicate Baboon pentru a nu împărți spațiul și performanțele cu altă afacere. Ai locul tău bine stabilit în portofoliul nostru.

Siguranță la superlativ pentru afacerea ta
certificate ssl comodo

Alegem pentru tine cele mai performante soluții de securizare și criptare a datelor confidențiale. Menținem și optimizăm securitatea site-ului tău.

Servicii de naming pentru afacerea ta
inregistrare domenii

Alegem un nume distinctiv pentru afacerea ta și ne asigurăm că domeniul este disponibil. Scutim timp și înregistrăm noi domeniul online pentru tine.

SEO
Analizăm website-ul tău și oportunitățile
analiză seo

Identificăm punctele slabe și oportunitățile site-ului tău cu privire la optimizarea pentru motoarele de căutare. Apoi îți facem o ofertă personalizată.

Optimizăm conținutul și partea tehnică a site-ului
optimizare on-Page

Optimizăm codul și partea tehnică a site-ului și implementăm un plan de optimizare a conținutului în funcție de cuvintele cheie relevante.

Construim rețele de link-uri calitative cu autoritate
Campanii SEO

Creștem autoritatea site-ului prin construirea unor rețele de link-uri calitative. Ridicăm site-ul tău în pozițiile Google și te facem vizibil organic.

Afacerea ta ajunge mai rapid la clienții tăi
Optimizare viteză website

Creștem viteza de încărcare a website-ului tău și micșorăm timpul de așteptare al clienților. Aceștia vor ajunge mai rapid la produsele tale.

Părerea clienților noștri

Iată părerile clienților noștri cu privire la diverse servicii accesate. Părerile lor contează!

small_c_popup.png

Ce vânzări ar trebui să ai de fapt

What sales should you actually have

Completează chestionarul nostru și obține sfaturi personalizate
care te vor ajuta să crești considerabil vânzările online
în mai puțin de 30 zile

Take our quiz and get customized advice that will walk you trough
how you can get more revenue in less than 30 days

(durează 2 minute)

(less than 2 minutes)