Avem nevoie de un ”guru” în PHP și Javascript! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
”guru” în PHP și Javascript!
Scris pe 9 iunie, 2016
5 min timp de citire

SALESmanago: o solutie practica pentru administrarea afacerii tale online

Exista diverse metode de abordare atunci cand intri in business in mediul online, insa un singur lucru e cert. Dupa ce ai trecut de primul pas, anume prezenta pe piata virtuala, ai nevoie de o formula de administrare a acestei afacer. Mediul virtual este in continua schimbare, asa incat mentenanta este cuvantul cheie ce urmeaza de fiecare data etapa de creare a unui site.

Site-ul acela va trebui supervizat si adaptat in functie de noile tendinte si va trebui imbunatatit de fiecare data cand vei avea ocazia. Intrebarea este: cum ai putea optimiza acest proces?

Este necesar sa iti pui astfel de intrebari pentru a eficientiza la maxim afacerea si pentru a creste productivitatea business-ului tau.

Iar noi, cei de la Baboon, suntem aici pentru a-ti oferi cateva raspunsuri care sa te ajute in acest sens.

Ce este SALESmanago?

Noi consideram ca a respecta tendintele new media reprezinta mai mult decat un trend, reprezinta o nevoie, asa incat automatizarea tehnicilor de marketing pare a fi cea mai buna solutie pentru a creste cu adevarat eficienta si productivitatea unei afaceri si pentru a avea control real asupra fiecarei componente din business-ul tau.

Asadar, astazi iti facem cunostinta cu o platforma revolutionara creata pe baza tehnicilor de marketing automatizat. Este vorba despre SALESmanago (ii poti gasi AICI). Aceasta este o platforma de eficientizare a afacerii bazata pe 5 mari module, prin care tu poti administra si controla afacerea pana la cele mai mici detalii.

SALESmanago insumeaza, dupa cum spuneam, 5 module:

  1. Email Marketing
  2. CRM
  3. Digital Marketing
  4. Mobile Marketing
  5. Social Media

Aici puteti viziualiza un demo realizat de catre cei de la SALESmango.

Toate acestea sunt concepute sub forma unui panou de administrare din care tu poti lucra cu maxima usurinta pentru a creste un business de la zero.

 

Email Marketing

Partea de Email Marketing are concentrate in submeniu un numar de 5 tools-uri. Acestea te ajuta sa automatizezi diverse functii si sa cresti nivelul de eficienta al strategiilor de Email Marketing aplicate. Astfel, folosind acest modul de Email Marketing pus la dispozitie de SALESmanago, poti sa: trimiti un newsletter personalizat, vizualizezi rapoarte cu privire la mesajele trimise si la rata de impact a acestora, poti crea newsletter in html sau utilizand tehnica drag and drop si poti automatiza functia de trimitere si de raspuns la emailuri in functie de cum doresti tu.

CRM

Modulul CRM este partea cea mai importanta din SALESmanago. Acest modul reprezinta o adevarata resursa de venit pentru afacerea ta, fiind concretizat intr-o reala baza de date cu contacte, baza de date pe care o poti crea, administra, monitoriza si modifica in functie de anumite variabile absolut esentiale pentru afacerea ta. Cu ajutorul acestei funtii SALESmanago poti sa: adaugi contacte in baza de date, poti sa scindezi baza de date targetand doar contactele care te intereseaza, poti urmari scorul fiecarui contact monitorizat in functie de activitatea sa, poti crea rapoarte cu cei mai activi oameni din lista ta si poti sa segmentezi baza de date in functie de diverse variabile care crezi ca se potrivesc cel mai bine afacerii tale.

Asul din maneca in cadrul acestui meniu este reprezentat de adresele de email. Fara acestea, modulul CRM iti va fi total inutil, iar eficienta intregii platforme va scadea drastic.

Digital Marketing

A treia parte este reprezentata de tools-urile din meniul Digital Marketing. Aici ai un element primordial asupra caruia este bine sa te concentrezi, anume elementele de pop-up din site. In jurul acestor mini “aspiratoare de conversii” se invarte intreaga parte de Website Marketing. Dar pe langa pop-up mai ai aici si un tool de creare a bannerelor personalizate sau a langind page-urilor, tot prin tehnica drag and drop

Mobile Marketing

Functia de Mobile marketing iti permite sa trimiti SMS-uri si VMS-uri contactelor. Este incredibil de important sa tii legatura in cel mai apropiat mod in momente cruciale din viata fiecarui om: ziua de nastere, Craciun, Paste etc. Prin intermediul acestei functii vei putea face acest lucru si vei avea la dispozitie si o baza concreta de date, pentru a nu fi nevoie de interventie.

Social Media

Social Media se ocupa de automatizarea activitatii de pe conturile sociale. Vei putea sincroniza aici conturile sociale si vei putea rula campanii complete, raportand apoi intreaga activitate si putand downloada raportul. Vei putea de asemenea sa realizezi un plan profesionist pentru Google Adwords si Facebook Ads prin intermediul acestei platforme.

Totul este gandit pentru ca tu sa ai control maxim, tocmai de aceea, in optiunile secundare, gasesti meniul Automatizare Procese. Aceasta functie este cel mai important lucru ce il poti face in afara celor 5 forme de comunicare. Aici este meniul in care poti crea reguli de distribuire si reguli de automatizare ale procesului de marketing. Cu alte cuvinte, vei putea crea un raspuns predefinit pentru un mesaj, vei putea presupune ca acel raspuns va fi deschis si se va raspunde la el, iar tu vei crea mesajul urmator predefinit in functie de ce ai setat ca obiectiv. Vei putea seta ce raspunsuri sa primeasca clientii la cele mai cunoscute intrebari puse pe site. Vei putea seta cand doresti sa ii raspunzi la newsletter, daca doresti in timpul serviciului, sau nunda.

Acum, tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii in aceasta platforma pentru 30 de zile de test, dupa care poti renunta la serviciile SALES manago. Bonus la toate acestea, pentru a putea fi pe deplin multumit, SALESmanago iti pune la dispozitie si functia de AD REMARKETING, prin care poti rula campanii de remarketing in care targetezi doar oamenii ce au plasat o comanda insa nu au finalizat-o.

Nu e super? Acum afacerea ta va avea vanzari mai mari ca niciodata, iar efortul va fi din ce in ce mai mic, atata timp cat o sa te familiarizezi cu platforma si cu normele de siguranta si utilizare a acesteia.

Un răspuns la “SALESmanago: o solutie practica pentru administrarea afacerii tale online”

  1. Florin spune:

    Foarte bun articolul. Abia astept sa incerc tool-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe Proiectul TăuStart your Project