Cunoști limba germană? Aplică pentru o poziție de marketing!
Cunoști limba germană?
Alătură-te echipei noastre!
Scris pe 26 iulie, 2019
4 min timp de citire

Cat te costa securizarea unui website? Sau altfel spus, cat te costa sa NU FII SAFE?

4,48 miliarde de dolari, în 2013 – 2014 – acesta este cel mai relevant răspuns. Pentru că DA, siguranța site-ului tău nu ar trebui calculată în banii pe care îi plătești pe un SSL și pe un pack de updates sau mentenanță. Ar trebui calculată în PIERDERI – pierderi pe care le poți (sau nu) suporta atunci când se va întâmpla breșa de securitate.

 

Și știm că toți avem impresia „Nu pot tocmai eu să fiu acela”… din atâtea site-uri nu te vor nimeri pe tine. Așa au spus și cei de la Yahoo, până când în 2013 au aflat că tocmai ei sunt norocoșii. 3 miliarde de conturi au fost compromise atunci, iar datele utilizatorilor au fost atacate. Daunele la prima vedere au fost de 350 milioane de dolari, reflectate în prețul acțiunilor Yahoo aflate în totală scădere. Dar adevărata daună a fost cea plătită către Yahoo pentru neglijarea securității serverelor.

 

Despăgubirile plătite de Verizon au fost de 4,48 miliarde de dolari. Deci, cam atât poate costa alegerea de a nu fi safe. Ești pregătit să riști?

 

 

Bineînțeles, românii sunt imbatabili, la noi nu se poate întâmpla.

Asta până să aflăm de toată treaba cu WebFactor, care a zdruncinat bine toată media românească. Și nu, nu avem nimic cu cei de la WebFactor și cu niciun alt provider. Până la urmă este alegerea fiecărui user unde își găzduiește platforma.

 

Însă, poate după toate acestea, ar trebui să învățăm câteva lucruri, nu? Ar fi cazul să înțelegem că de aceea s-a inventat backup-ul, pentru a fi folosit frecvent și cu simț de răspundere. În plus, nu e vina noastră niciodată că am ales un serviciu ieftin sau care nu ne oferă siguranță, nu? Dar oare a cui să fie…

 

Și până la urmă, cât costă securizarea unui website?

Costă exact atât cât vrei tu să coste. Costă cât valorează pentru tine afacerea ta, respectul față de clienții tăi și față de munca pe care ai depus-o să lansezi online o platformă. Cât valorează pentru tine documentele și datele de pe server?  

 

Atât costă și securizarea website-ului tău.

Vrei cu adevărat ca securizarea să se facă într-un mod profesionist?

  • Vrei să ai parte de servicii de hosting și mentenanță sigure, rapide și cu suport integrat?
  • Vrei ca site-ul tău să fie la zi cu toate update-urile și toate modulele?
  • Vrei să ai o platforma online mai rapidă?
  • Vrei să fii în deplină siguranță, atât tu și afacerea ta cât și clienții și datele lor?
  • Vrei să eviți situații delicate în care pierzi date sensibile ce pot duce la afectarea gravă a fluxului de muncă din afacerea ta?
  • Vrei să eviți procesele legale și conflictele de acest tip?

Îți prezentăm una dintre soluțiile cu adevărat profesionale pentru a-ți ține site-ul în siguranță. Pachetul de găzduire web pe serverele dedicate Baboon – cea mai avansată modalitate de găzduire și păstrare în siguranță a site-ului tău.

 

Iar dacă vrei să afli mai multe detalii și despre celelalte pachete de găzduire oferite de noi, iată aici serviciile noastre:

– serverele Virtual Private Server – VPS

– pachete de găzduire Baboon

– certificate SSL COMODO pentru 100% siguranță

 

Până data viitoare, Baboon îți urează un singur lucru: Keep Safe!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe Proiectul TăuStart your Project