Avem nevoie de un Customer Success Manager! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
Customer Success Manager!
  • Română
Scris pe 8 iulie, 2016
3 min timp de citire

Avantajele utilizarii WordPress

Exista extrem de multe modalitati de a-ti prezenta afacerea online, prin intermediul unei platfrome, care poate lua forma unui site de prezentare, a unui blog sau a unui magazin online.

Acestea pot fi realizate prin folosirea unor template-uri pe care specialistul in web design si dezvoltare web il cosmetizeaza si il adapteaza fiecarui client sau prin realizarea unui site custom made, personalizat strict pentru fiecare afacere in parte.

Astazi vom discuta despre avantajele folosirii unei platforme ce pune la dispozitie nenumarate template-uri prestabilite, anume: WORDPRESS.

Avantajele utilizarii WORDPRESS?

Exista nenumarate avantaje ale folosirii platformei WordPress, aceasta fiind una dintre cele mai cunoscute si utilizate platforme la nivel global. Cateva avantaje foarte importante sunt cele referitor la accesibilitate.

  • Platforma WordPress poate fi accesata de oriunde, indiferent de conditii, atat timp cat exista acces la internet.
  • Este cea mai simpla platforma de utilizat si administrat datorita interfetei foarte sintetizate.
  • Este foarte usor de actualizat orice informatie din interiorul platformei

Un alt mare avantaj al WordPress-ului este legat de securitate.

  • Platforma se actualizeaza automat la ultima varianta, asa incat vei avea intotdeauna cele mai sigure module de securitate active pe site.

Tot in lista avantajelor putem sa plasam un element foarte important in ceea ce priveste performanta site-ului tau, anume: sincronizarea.

  • Platforma WordPress se sincronizeaza automat cu toate conturile de Social Media, asa incat nu va mai fi nevoie sa te loghezi de fiecare data pe fiecare cont pentru a actualize continutul, acest lucru realizandu-se automat.
  • Exista destul de multe module suplimentare pe care le vei dori pe site, pentru a-ti eficientiza afacerea. Toate acestea sunt actualizate si sincronizate automat cu site-ul tau, in cazul utilizarii WordPress

Care este cel mai mare avantaj WordPress?

Totusi, alaturi de toate aceste avantaje, WordPress-ul are un alt avantaj, care consideram noi ca este cel mai important in cadrul construirii unei strategii puternice de pozitionare a afacerii tale in mediul online.

  • Platforma pune la dispozitie un sistem complet de construire si administrare a unei strategii SEO. Exista un sistem incorporat de SEO in platforma WordPress care ofera sfaturi si indicatii concrete asupra acestui subiect.

Realizand aceste activitati si urmand cu atentie pasii indicati de WordPresss, continutul de pe site va fi foarte usor indexat, iar site-ul tau se va bucura de o pozitionare mult mai buna in motoarele de cautare.

Acest sistem de optimizare SEO incorporat pe platforma ofera rezultate masurabile si vizibile in cel mai scurt timp. Daca totusi doresti sa aprofundezi subiectul SEO si doresti optimizare la un nivel mai profesionist decat atat, trebuie sa iei in calcul si urmatorul avantaj al platformei, care se indreapta in aceeasi directie:

  • Este extrem de usor sa sincronizezi orice pachet de SEO (aplicatie web) cu site-ul tau, in cazul in care folosesti WordPress, deoarece aceasta permite upload-ul sau instalarea diverselor plug-in-uri pe platforma, in doar cateva minute.

Pentru mai multe detalii si pentru a construi un website profesionist prin intermediul caruia sa te poti bucura de toate aceste avantaje, contacteaza profesionistii Baboon.

Alege inteligent, alege serviciile profesioniste de web design Baboon!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Începe Proiectul TăuStart your Project