Avem nevoie de un ”guru” în graphic design! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
”guru” în graphic design!
Scris pe 20 iulie, 2016
3 min timp de citire

5 Module WordPress care cresc performanta site-ului tau

Exista diverse modalitati de a asigura performanta unui site si totodata a afacerii tale in mediul online. Baboon s-a gandit astazi sa-ti prezinte o metoda foarte simpla si rapida pentru a face acest lucru: instalarea de module WordPress.

5 Module WordPress care cresc performanta site-ului tau

Pentru ca site-ul tau sa fie unul performant, va trebui sa lucrezi si sa investesti in el timp si munca, pe mai multe paliere: optimizare SEO, indexare, ergonomie, grafica etc.

Ne-am gandit astfel sa-ti oferim cateva sfaturi cu privire la modulele pe care le poti folosi pe WordPress pentru a genera performanta site-ului tau in aceste directii.

1. Google XML Sitemaps

Acesta este un modul ce te ajuta cu generarea fisierelor XML in structura site-ului. Ajuta la indexarea mai rapida a site-ului de catre motoarele de cautare. Poate fi folosit impreuna cu WP Supercache – un modul perfect pentru gestionarea zona de cache a site-ului. De asemenea, pentru optimizarea site-ului poti folosi P3 (Plugin Performance Profiler).

2. Shutter Reloaded Plus

Este un modul special realizat pentru magazinele online sau pentru siteurile care se bazeaza mult pe continut vizual. Este foarte benefic in ceea ce priveste optimizarea pozelor. Este de asemenea unul din cele mai cunoscute module WordPress pentru galeriile foto. Are toate elementele unei astfel de galerii, care le poti folosi pe site fara sa consume din resursele site-ului. O alta varianta pentru optimizare a fotografiilor este WP Smush.it.

3. YOAST

Este de departe cel mai cunoscut module pentru optimizarea SEO a articolelor si a continutului de pe site-ul tau. Este unul dintre cele mai bune module pentru SEO.

4. WordPress Database Backup

Este un minunat modul ce te ajuta cu backup-ul fisierelor de pe site. Nu vei pierde nimic in cazul in care serverul va suferi o cadere sau in cazul in care va ceda. Totul va fi pastrat dupa instalarea acestui modul.

5. Akismet

Este un modul creat special pentru a elimina comentariile incadrate in categoria SPAM. Te va scapa de multe griji activat fiind pe blog-ul tau. Poti face treaba cu el si pe un magazine online, unde review-urile conteaza enorm.

SI ACUM…. Bonusul BABOON!

            Stim cat de importanta este baza de date cu clienti pentru o afacere online, asa incat nu uitati de Mailchimp List Subscribe – cel mai util modul pentru email marketing. Poate fi combinat perfect cu Google Analytics – modul de monitorizare a traficului si generare a statisticilor folositoare pentru segmentarea publicului tinta. 

            Acestea sunt modulele de baza folosite cel mai des pe WordPress pe care Baboon le recomanda. Pentru sfaturi cu privire la instalarea lor, la modul degestionare a modulelor si alte sfaturi ce tin de web design si de optimizare site-uri, puteti sa ne contactati aici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe Proiectul TăuStart your Project