Avem nevoie de un Customer Success Manager! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
Customer Success Manager!
 • Română
Scris pe 5 iulie, 2016
4 min timp de citire

10 Teme responsive pe WordPress

Ai in minte un concept de business online, dar nu stii ce forma sa-i dai ca sa arate cat mai profesionist?

10 teme responsive pentru WordPress

Iti prezentam azi 10 teme responsive, perfect adaptabile pentru un site profesionist realizat pe platforma WordPress, un site ce ar putea sa reprezinte cu usurinta ideea ta de afacere online.

Teme Premium

 1. OSHINE – 60$ (peste 9000 de vanzari pe themeforest.net)

Este o tema foarte eleganta, perfecta pentru un site de prezentare a unui produs sau serviciu din gama Premium. Are dezvoltat un modul de Import si, de asemenea, are incorporat un modul de e-commerce, asa incat poate fi cosmetizata cu foarte mare usurinta intr-un magazin online. De asemenea, in ceea ce priveste elementul grafic, tema pune la dispozitie peste 10 modalitati de a personaliza header-ul si diverse optiuni de a customiza paginile si efectele de tranzitie, dar si textul.

DEMO

 1. SOLEDAD – 50$ (peste 3500 de vanzari pe themeforest.net)

O tema extrem de simpla si de atractiva din punct de vedere grafic, aceasta pune la dispozitie peste 250 modele de cosmetizare a site-ului tau, dar si peste 250 de demo-uri pentru site-ul tau. Este tema numarul 1 privitor la vanzarile anului 2015, pe categoria temelor pentru blog-uri si magazine online.

DEMO

 1. SPECULAR – 60$ (peste 3500 de vanzari pe themeforest.net)

Aceasta este una dintre cele mai adaptabile teme, putand fi folosita cu succes in prezentarea unei game largi de produse sau servicii, datorita celor peste 24 de demo-uri si sistemului de Visual Composer integrat. Aceasta tema are de asemenea cateva efecte de slide absolut remarcabile, fapt care va determina cresterea interactivitatii pe site-ul tau.

DEMO

 1. UNCODE – 60$ (peste 7500 de vanzari pe themeforest.net)

Daca doresti sa iti construiesti un site cu un aspect confortabil si care sa ofere intotdeauna senzatia de reimprospatare a simturilor, daca doresti ca orice vizitator sa tresara in momentul in care intra pe site-ul tau, aceasta este tema ideala. Dotata cu peste 30 de moduri in care sa-ti exprimi creativitatea si incorporand un sistem complex de optimizare a imaginilor pentru mobil, tablete, PC si laptop, dar punand la dispozitie si module complexe de e-commerce, in doar 6 luni de la lansare, aceasta tema a ajuns in top 30 in ceea ce priveste vanzarea ei, in categoria temelor creative.

DEMO

 1. AMAX – 50$ (aproximativ 600 de vanzari pe themeforest.net)

            Aceasta este una dintre temele cele mai optimizate pentru indexarea rapida in Google. Este una din temele responsive si toate elementele ei pot fi uploadate pe site printr-un singur click, prin functia Click to Import. De asemenea, butoanele de Social Media sunt deja integrate in temă.

DEMO

Teme Free

            Daca nu doresti sa investesti foarte multi bani in site-ul tau si vrei sa reduci cheltuielile aproape de nivelul minin, poti alege sa setezi ca tempate o tema gratuita, pe care o poti gasi online.

Poti alege oricare tema din urmatoarele:

 • SHAPELY – o tema foarte eleganta si simplista, cu un efect parallax in partea de jos, adaptata SEO, cu sectiune pentru portofoliu si cu foarte multe optiuni de cosmetizare.

DEMO

 • ILLDY – o tema bazata pe performanta in design si development, caracterizata de simplitate, minimalism si foarte mare rapiditate.

DEMO

 • ACTIVELLO – o tema excelenta pentru un blog, o tema rapida, fara prea multe elemente de design, fara o optiune de slider layout, perfecta pentru abordari clasice in care optimizarea este cuvantul cheie

DEMO

 • SPARKLING – o tema speciala, cu un element grafic diferentiator, un minunat sticky post pozitionat in header si cu butoane de Social Media integrate in mod prestabilit.

DEMO

 • DAZZLING – o tema cu grafica flat, perfecta pentru lansarea unui blog sau a unei platforme de woo-commerce.

DEMO

Acestea sunt doar cateva exemple de teme pe baza carora specialistii Baboon iti pot construi un adevarat website profesionist. De asemenea, daca ai alte propuneri pentru site-ul tau, contacteaza-ne si le vom cosmetiza impreuna, alegand cele mai fezabile optiuni, pentru ca site-ul tau sa fie o adevarata carte de vizita online profesionista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Începe Proiectul TăuStart your Project