Ești full-stack developer? Alătură-te ca specialist în echipa noastră!
Full-stack developer?
Alătură-te echipei noastre!
Scris pe 17 octombrie, 2017
3 min timp de citire

Web design pentru era nouă – cum atragi pe site tinerii generației Y?

Web design-ul este mai nou o modă, este o știință, o artă și este în continuă schimbare. Există atâtea tendințe, atâtea reguli și tot atâtea pretenții ale clienților care se schimbă constant. Pentru a avea un site care să-ți aducă și succesul afacerii nu e de ajuns să-ți lansezi o platformă online și să o lași la voia întâmplării să se dezvolte.

Trebuie să atragi trafic pe acea platformă. Iar aceasta pare să fie o problemă din ce în ce mai mare într-o lume în care viteza fulger e la modă și site-urile cresc zilnic ca număr.

Cum menții oamenii interesați de site-ul tău? Cum atragi în principal acei oameni care contează? Cum să-ți atragi pe site tinerii, care au o mentalitate atât de diferită în ziua de azi?

Web design pentru mileniali – cum atragi tinerii pe site-ul tău?

Se știe destul de bine că tinerii sunt cei care cumpără mai ușor. Ei sunt predispuși să aleagă ceva nou, nu au branduri favorite încă și nu sunt setați doar pe anumite lucruri, așa încât pot încerca oricând un produs nou. Ei bine, cum îi atragi însă pe site? Sunt atât de pretențioși, vor viteză, vor ceva interactiv, vor aplicații de ultimă oră, softuri complicate și tot felul de soluții care s-ar putea să-ți încarce site-ul. Ei bine, nu ai nevoie de toate acestea, din punctul de vedere al specialiștilor. 

Pentru a atrage tinerii pe site, ai nevoie de o platformă care să îndeplinească anumite condiții minime: 

  • să fie adaptabilă pe orice dispozitiv. Acesta este lucrul la care să te gândești în primul rând când îți faci un site în ziua de azi. Peste 70% din traficul de azi vine de pe mobil, iar tinerii nu mai sunt cei ce stau în fața desktop-ului. Aceștia sunt în totalitate pe mobil sau tabletă. 
  • conținut interactiv și friendly. Folosește imagini în care ei să se regăsească. Fă-i să vadă că semenii lor au interacționat cu tine deja. Vorbește-le personal! Fă din afacerea ta un punct de reper pentru ei. 
  • actualizează constant site-ul. Tinerii urăsc să vadă lucruri vechi, neîntreținute. Dacă site-ul tău va prezenta informații vechi odată, de două ori, cu siguranță a treia oară un tânăr nu se va mai regăsi în lista de vizitatori ai site-ului. Tinerii vor să fie mereu updated, la curent cu cele mai noi tendințe. 
  • prezintă-ți afacerea pe scurt. Timpul e important pentru tineri. Aceștia nu stau mult la discuție. Ai nevoie de un website cu un web design atractiv și cu o prezentare succintă a afacerii. Text puțin și la obiect. Folosește-te de imagini și video în măsură mai mare. 

Vrei un website de prezentare care să respecte aceste tendințe și să atragă tinerii și nu numai? 

CONTACTEAZĂ-NE! 


Portofoliul Baboon – locul în care găsești site-uri cu un design modern și atractiv.

Poți arunca o privire pe portofoliul nostru să vezi ce alte site-uri am făcut, pentru a-ți da seama cu ce te putem ajuta concret.  Acolo vei găsi site-uri de succes care arată, se comportă și funcționează conform tendințelor de web design din ziua de azi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe Proiectul TăuStart your Project