Avem nevoie de un Customer Success Manager! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
Customer Success Manager!
 • Română
Scris pe 11 septembrie, 2019
8 min timp de citire

Upriserz – Cum să înveți să fii Antreprenor de la A la Z

Prolog

Sunt conștient că scriu pe un blog de Web Design despre o platformă care nu are legătură cu acest domeniu… Dar tocmai din acest motiv rândurile care urmează sunt relevante și sincere în același timp! După câteva luni în care am ”profitat” de materialele puse la dispoziție de Lorand Soares și de invitații/partenerii săi, am simțit că merită și trebuie să scriu despre această platformă mega faină!

Am mai participat în trecut la diferite conferințe ținute de Lorand și întotdeauna mi-a făcut plăcere să-l văd. La fiecare eveniment am învățat câte ceva, sau cel puțin mi s-au confirmate lucruri pe care le făceam/știam deja. Sau pur și simplu m-am încărcat cu energia pe care Lorand împreună cu participanții o transmiteau!

Ei bine, dacă în trecut m-a ajutat să particip la evenimentele lui, accesul la platforma Upriserz.ro a avut un impact complet diferit! Am intrat într-o ”aventură de învățare” și organizare a informațiilor care nu credeam că este posibilă, cel puțin nu în România.

Antreprenoriatul este un DRUM CU SENS UNIC, iar platforma Upriserz este un Ferrari cu șoferul potrivit!

Mitul ”antreprenoriatul NU este pentru oricine”

Ai auzit vreodată pe cineva să spună că trebuie să fii născut cu anumite ”abilități” pentru a putea fii antreprenor? Sau că ”a fii patron nu este pentru oricine”. Acesta este un mit pe jumătate adevărat.

Într-adevăr, pentru a fi un antreprenor (bun) este nevoie să ai dezvoltate anumite competențe:

 • este nevoie să fii disciplinat, deoarece nimeni nu va trage de tine să muncești
 • este nevoie să fii orientat pe rezultate, altfel nu va crește afacerea pe care o conduci
 • este nevoie să fii responsabil, pentru că altfel nu vei putea să le ceri oamenilor cu care lucrezi să fie responsabili la rândul lor
 • este nevoie să știi lucra în echipă, altfel vei fi un liber profesionist, și nu antreprenor
 • este nevoie să fii lider, altfel oamenii nu te vor urma
 • este nevoie să ai viziune, altfel nu vei schimba nimic, doar îi vei copia pe alții

Da, într-adevăr este nevoie să ai anumite aptitudini pentru a reuși să dezvolți o companie în direcția potrivită. Dar acestea se pot dezvolta sau mai degrabă auto-dezvolta. Desigur, cu un mindset potrivit și cu o atitudine potrivită!

Avem anumite competențe dezvoltate și altele mai puțin dezvoltate. Fiecare dintre noi, fără excepție, are de învățat pe anumite planuri! Este de datoria noastră să ne dăm seamă care sunt planurile pe care le stăpânim foarte bine și care sunt planurile pe care trebuie să ne antrenăm ca să fim mai buni!

„Sunt convins ca aproape jumatate din ce-i separa pe antreprenorii de succes, fata de cei fara succes este perseverenta.” – Steve Jobs

Școala și școala… vieții

O mare parte din oameni consideră că educația noastră se oprește în școală, mai exact în momentul în care termină liceul/facultatea. Din păcate terminarea unei școli nu îți poate oferi nicio siguranță că pentru restul vieții te vei descurca foarte bine, fără alte pregătiri. Terminarea școlii este doar începutul pentru fiecare dintre noi.

Mai ales că trăim niște vremuri în care nimeni nu mai are un job ”pe viață”. Practic, la fiecare 10 ani trebuie să ne reinventăm. Totul se schimbă în 10 ani, dacă tu nu te schimbi și nu înveți vei rămâne în urmă! Rezultatul cred că îl poți preconiza 🙂

Dacă ai ajuns să citești până aici nu faci parte din grupul de oameni menționat mai sus. Nu, tu ești o persoană care știe că trebuie să învețe lucruri noi pentru tot restul vieții.

Tu știi că prin auto-educare vei putea să atingi și să depășești obiective despre care nici măcar nu știai că se pot seta!

Ei, platforma Upriserz se adresează exact persoanelor ca tine! Practic se adresează celor care:

 1. doresc mai mult de la ei, fie că sunt angajați sau că au luat-o deja pe drumul cu sens unic
 2. sunt dornici de învățat și sunt receptivi la lucruri noi

Vrei și ești dornic să fii un antreprenor de succes? Ești pe drumul cel bun!

Upriserz – platforma care te transformă din întreprinzător în… antreprenor

Cum spuneam în primele rânduri, platforma este foarte faină. Sincer. Pe lângă faptul că este foarte bine optimizată UX și UI (vezi? am scris și ceva de web design), platforma acoperă o gramadă de subiecte și indiferent de cine ești sau ce faci, poți găsi ceva util pentru tine. Gasești o duzină de materiale realizate de Lorand sau/și de invitații lui:

 1. videoclipuri și diferite materiale care să te ajute în activitatea de antreprenor
 2. interviuri cu persoane de interes, care cu siguranță că au ceva de spus
 3. materiale audio care se pot asculta inclusiv în mașină
 4. cursuri și idei de marketing
 5. materiale care să atingă aspecte emoționale și psihologice, care pot aduce o schimbare bună în viața ta
 6. pași foarte bine structurați cu ce și cum ai de făcut pentru atingerea unor obiective
 7. multe altele, recunosc că încă nu le-am parcurs nici pe departe pe toate 🙂

Cursurile îți sunt ”livrate” la momentul potrivit și într-o anumită ordine, ceea ce dovedește încă o dată cât a muncit această echipă la platformă. S-au gândit până și la cât de pregătit ești pentru anumite cursuri sau termeni de specialitate.

De ce să alegi Upriserz?

Îți las mai jos cursurile pe care eu am reuțit să le parcurg, consider că fiecare dintre ele îmi va genera înzecit investiția mea în această platformă:

Cursul Deltaprenor – un curs foarte stufost, cred că are peste 100 de videoclipuri, tratează un subiect principal: ”Cum să ajungi ca antreprenor în punctul în care afacerea funcționează și crește fără tine”. Îți explică pas cu pas cum poți ajunge de la un startup în care tu faci de toate și nu prea ai nimic, la punctul în care compania este matură și nu mai depinde de tine.

Cum să elimini autosabotarea din viața ta – un workshop foarte interesant care te face să înțelegi de ce mintea ta obișnuiește să-ți pună piedici. Pur și simplu mintea ta nu ”dorește” ca tu să-ți atingi cele mai mari obiective!

Cursul Management Fundamentals – webinar ținut de Răzvan Căzănescu, un tip foarte fain care are o grămadă de experiență în management startup-uri și companii cu organizații mari. Un webinar mai greu de înțeles, dar care acoperă majoritatea procedurilor de care are nevoie o companie. În plus este gândit pentru vremurile actuale și pentru generațiile care vin din spate și cu care trebuie să știi cum să lucrezi ca să ai rezultate.

Acestea sunt doar 3 cursuri care mi s-au potrivit mie, dar pe platforma se găsesesc o gramadă de alte materiale și din câte am văzut se introduc frecvent lucruri noi.

Pachetele Upriserz

În acest moment sunt disponibile 3 pachete:

 1. Lunar la 19.99 EUR / lună – ai acces la materiale video, interviuri, grup facebook si eveniment anual
 2. Anual la 199.90 EUR / an – ai același acces, dar 2 luni gratis
 3. Premium la 490 EUR / an – ai acces la materiale video, audio book-uri, interviuri, grup facebook premium,  eveniment anual, diplome și multe altele

Nu ești convins încă?

Ai dubii? Consideri că va trebui să muncești în plus dacă îți faci un cont la ei? Sau crezi că nu merită efortul?

Nu îți face griji, este normal să fii precaut atunci când vrei să faci ceva nou. Dar te asigur că la toate aceste întrebări vei avea câte un răspuns încă de la primul material video pe care îl vei vedea, după ce cumperi un pachet la ei.

Așa că nu mai sta pe gânduri și schimbă ceva în viața ta acum! Fă-ți un cont Upriserz aici: https://m.upriserz.ro/

Epilog

Am beneficiat și beneficiez de produsul lor și am considerat că munca echipei lui Lorand merită să scriu aceste rânduri. În plus, dacă pe tine te ajută să schimbi ceva, eu sunt cu atât mai bucuros că te-am ajutat să ajungi acolo.

De aici depinde de tine. Succes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Începe Proiectul TăuStart your Project