Ești full-stack developer? Alătură-te ca specialist în echipa noastră!
Full-stack developer?
Alătură-te echipei noastre!
Scris pe 21 iulie, 2017
6 min timp de citire

Top siteuri realizate de Baboon Web Design

Faptul că dacă nu ești online nu exiști l-am tot repetat de fiecare dată. Clienții noștri au realizat acest lucru și cu ajutorul nostru s-au poziționat online. Însă nu e de ajuns să fii online pentru a avea o afacere de succes. Contează foarte mult și cum ești online. Iar pentru a înțelege ce înseamnă un site profesionist, azi ne-am gândit să facem un articol cu tema: top siteuri realizate de Baboon Web Design.

Acest top este unul neoficial, iar site-urile prezentate sunt luate în funcție de diverse criterii, pe care noi considerăm că trebuie să le luați în calcul atunci când vreți să vă lansați un site online. Echipa noastră muncește în egală măsură pentru a face pe plac fiecărui client și pentru a îndeplini cerințele de fiecare dată. 

Tocmai de aceea, azi ne-am gândit să vă scoatem în primă linie proiectele de top realizate de către noi, pentru a vă exemplifica cum arată pentru noi un site profesionist. 

 

Top site-uri realizate de Baboon Web Design

1. Novis Plaza

Un site care lasă o primă impresie excepțională încă de la primul clic, datorită designului. Este un proiect de suflet pentru echipa Baboon. Un proiect la care s-a muncit extrem de mult pentru a-l face adaptabil pe orice platformă, deoarece modulele custom CMS au necesitat o atenție aparte. Acest site prezintă într-o formă perfect adaptabilă standardelor UX / UI ce înseamnă un site profi pentru imaginea unei corporații. 

2. Premium Ceramics

Un magazin online curat, simplist și cu un foarte mare accent pe conținut de calitate. La acest site s-a muncit pentru a evidenția că și simplitatea și accentul pe pozele de produs pot denota calitatea. Clientul a optat chiar și pentru o colaborare în ceea ce privește realizarea blogului și a articolelor, realizând cât de important este conținutul SEO pentru poziționarea unui magazin pe primele pagini în Google. 

3. Bijouterina

Un proiect creativ, plin de entuziasm și de energie, Bijouterina este un magazin online pentru o afacere mică. Site-ul este conceput pe platforma OpenCart și este îmbunătățit în ceea ce privește aspectul SEO, cu ajutorul unor module specifice. În doar 2 luni, datorită unui efort susținut, site-ul a reușit să fie poziționat pe prima pagină în Google pe cuvinte cheie relevante pentru domeniul de activitate. 

 


VREI ȘI TU UN ASTFEL DE SITE?

Click aici! 


4. Swiss Solutions

Un proiect de anvergură pentru o firmă pe măsură. Un site profesionist pentru una dintre cele mai mari agenții de traduceri din România. Construit pe o platformă WordPress, site-ul a pus de la început accent pe conversie. Tocmai ghidat de această idee, clientul a ales ca home-page un formular custom de comandă. Chiar și cu un asemenea formular, site-ul este adaptabil pe orice dispozitiv. 

5. Agvila Media

Un site profesionist pentru o agenție de media, pentru care interactivitatea era cuvântul de ordine din brief. Un video pe prima pagină, care să relateze povestea de brand, plus pagini de servicii atent construite (chiar și pe baza de liste interactive), dar și efecte de parallax foarte atractive.  Site-ul conține și un player radio integrat. Cu toate acestea angrenate pe platformă, site-ul se încarcă în mai puțin de 8 secunde.

6.  Grand Auto Traders

 Un minunat site de prezentare pentru un dealer auto internațional. Site-ul este realizat în WordPress, iar paginile conțin elemente specifice, cum ar fi pagina de inventar. Întreaga structură a site-ului a fost orientat spre clasificarea produselor și ușurința de găsire a acestora prin filtrare personalizată. Site-ul are și o grafică avansată, fiind adaptat standardelor UX / UI și fiind responsiv pe toate tipurile de platformă. 

7. Grand Motor Traders 

O continuare a primului proiect GAT, site-ul GMT reunește mult mai multe clase de produse și țintește spre realizarea aceluiași scop. Site-ul este realizat pentru a putea fi administrat cu minim efort, inventarul necesitând un update periodic sau chiar zilnic. De asemenea, în cadrul acestor două site-uri s-a pus accent și pe poziționarea de BRAND prin intermediul conținutului specializat. 

8. Evenimente cu Fast

Acest site desemnează un portal de evenimente și în același timp a fost gândit ca un catalog de firme. Este un site construit în WordPress, gândit pentru a atrage fiecare firmă spre înscrierea în catalog, în cât mai puțini pași. Siteul reprezintă un proiect în cadrul căruia utilizatorii au posibilitatea de a interacționa prin intermediul unor anunțuri și recenzii, scopul fiind realizarea unui catalog cu firme de încredere din domeniul organizării. Astfel, proiectul reprezintă un adevărat punct de reper pentru vizitatori.

 


Vrei să-ți impresionezi și tu clienții într-un mod plăcut? 

Realizează un site profesionist cu ajutorul nostru!


 

9. Luxestate

Un site extrem de atent realizat, cu accent pe detalii și pe caracteristicile de filtrare oferite de către client. Site-ul conține un real inventar de proprietăți imobiliare de lux. Este un site care permite contactarea rapidă a agenților, printr-un formular customizat de contact, accesibil, poziționat pe fiecare pagină de produs.  În același timp, site-ul este construit și pe baza unor filtre de căutare destul de avansate.

10. Fram – Ursul Polar

Fram este proiectul care aduce aminte tuturor de lumea copilăriei. Este un site de prezentare realizat în WordPress, cu mare accent pe vizual și pe conținut. Este un site cu dublă orientare, axându-se atât pe o abordare B2C cât și B2B, prin intermediul paginii de franciză. Site-ul a pus accent pe produs într-o manieră simplă, iar cu ajutorul conținutului, a evidențiat caracteristicile principale ale fiecărei cărți pe care o puteți găsi pe site. Exact în spiritul acestei idei site-ul conține o pagină dedicată pentru catalogul de produse. 

 

Toate proiectele ce se regăsesc în acest top siteuri realizate de către echipa Baboon pot fi regăsite în portofoliul nostru, alături de celelalte proiecte realizate de echipa de babuini. 

Dacă ți-a plăcut articolul, trimite-l mai departe, iar dacă ai nevoie și tu de un site care să se adapteze standardelor de calitate actuale din mediul online, contactează-ne!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe Proiectul TăuStart your Project