Ești full-stack developer? Alătură-te ca specialist în echipa noastră!
Full-stack developer?
Alătură-te echipei noastre!
Scris pe 27 noiembrie, 2017
3 min timp de citire

Top 5 cele mai amuzante experiențe din mediul ONLINE!

Știți deja destul de bine că echipa de babuini tratează web design-ul foarte serios, oferindu-vă servicii de calitate. Însă, câte-odată, acest domeniu ne umple de surprize, care trebuie neapărat să le împărtășim cu voi. Astăzi am aflat 5 dintre cele mai amuzante lucruri care s-au întâmplat vreodată în mediul online.

Vrem să vă destindem, să vă luăm gândurile de la crawlerele Google, de la indicii de optimizare SEO și de la CSS-uri și coduri HTML. Astăzi vrem să vă arătăm o altă parte a mediului online. Citiți în continuare pentru a vă amuza cu noi!

5 dintre cele mai ciudate și amuzante întâmplări din jungla online

IMDB – marea bază de date în domeniul cinematografiei este unul dintre cele mai vechi site-uri existente online. A fost înființat în anul 1990, de către rețeaua USENET, fiind la începuturile sale un comparator între actrițele cu cei mai frumoși ochi din televiziune. Știați acest lucru?

 

Ei bine, tot în lumea showbizz-ului ne învârtim și cu al doilea fapt. Știați că fondatorul match.com – Gary Kremen și-a pierdut iubita în favoarea unui bărbat pe care aceasta l-a întâlnit chiar pe rețeaua creată de iubitul ei? Ei bine, succesul din succes se trage! Dar parcă această întâmplare le depășește pe toate.

 

Știați că, Ashley Madison, un website pentru dating din America a fost dat în judecată pentru daune de 21 de milioane de dolari de către un fost angajat care a invocat că și-ar fi pus în pericol starea încheieturii, intrând pe site și tastând sute de descrieri pentru profilele false ale așa ziselor pretendente ce se înregistrau pe site? Ce este și mai amuzant este faptul că procesul chiar a fost câștigat.

 

Al patrulea fapt nu este atât de amuzant, pe cât este de surprinzător. Știați că, în conformitate cu unele studii, există o posibilitate de trei ori mai mare de a vă trezi cu un virus în calculator după ce a-ți intrat pe un site al unei biserici, decât dacă ați intrat pe un site pornografic? Iată și sursa care atestă acest lucru aici!

 

Iar pentru final, dragi deținători de restaurante, aveți grijă cu cine vă încurcați când primiți o comandă. În anul 2012, site-ul Papa John’s a fost dat jos de către o echipă de hackeri – identificați mai târziu ca fiind gruparea UGNazi – pentru că mâncarea le-a întârziat mai mult de două ore de la data plasării comenzii.

Mai multe întâmplări funny în mediul online!

Acestea sunt 5 dintre cele mai amuzante sau bizare chestiuni întâmplate în mediul online. Iar pentru mult mai multe astfel de întâmplări amuzante, vizitați link-ul următor: kickassfacts.com! Sperăm că v-a plăcut articolul și că acesta v-a răpit cel puțin un zâmbet de pe față. Web design-ul mai are nevoie și de astfel de pauze de amuzament! Biroul babuinilor vă transmite salutări! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe Proiectul TăuStart your Project