Avem nevoie de un Customer Success Manager! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
Customer Success Manager!
  • Română
Scris pe 24 aprilie, 2018
4 min timp de citire

Top 10 cele mai scumpe aplicații din AppStore

De câte ori nu te-ai gândit că brandul tău ar avea nevoie de un refresh? Poate că ți-ai dori ca afacerea ta să fie percepută mai cool. Poate că vrei să fii și tu în trend și să impresionezi puștii din ziua de azi. În fond, ei sunt viitorii consumatori ai produselor / serviciilor tale, nu?

O bună metodă de a comunica într-un mod super cool cu aceștia  o reprezintă lansarea unei aplicații. O aplicație îți ține în priză mult mai mult consumatorul, decât un website. Asta pentru că aplicația odată descărcată rămâne în telefonul utilizatorului. În plus, dacă este ceva util, acesta poate ajunge să se folosească de ea zilnic. Astfel, notorietatea ta se va îmbunătăți rapid.

Probabil te-ai gândit însă că astfel de aplicații sunt o investiție destul de mare, știm asta. Însă unele dintre ele au fost dezvoltate și lansate în AppStore cu plată, astfel încât să-și justifice investiția inițială. Astăzi ne-am gândit să-ți prezentăm un top al celor mai scumpe 10 aplicații din AppStore.

10 aplicații care-și merită investiția – Cât costă acestea în AppStore?

Ce caută lumea cel mai des online? Moduri în care să-și petreacă timpul, aplicații care să le spună ce mai e nou, ce trenduri se poartă și care sunt știrile de zi cu zi. Ei bine, pentru o astfel de aplicație, care oferă noutăți tinerilor, oferte personalizate, dar și cupoane surpriză la shopping, unii oameni plătesc peste 900 de dolari.

VIP Black este cea mai scumpă aplicație din AppStore, aceasta valorând 999 dolari.

Pe locul 2 este o aplicație care a fost creată de un student de la Harward University. Aceasta este un glosar complet cu resurse, cursuri și seminarii specializate în drept. Ea se numește BarMax CA, iar pentru aceasta vei scoate din buzunar tot 999 de dolari.

Însă mulți consideră că-și merită banii, deoarece ai parte de suport non stop și de chestii personalizate atunci când te înscrii.

Pe locul 3 se află aplicația Agro. Exact același este prețul și în cazul ei. Este o aplicație dezvoltată pentru fermieri, pentru a-i ajuta pe aceștia cu gestionarea stocurilor, cu informații despre culturi și cu o mulțime de generalități despre chimicale și procese de producție din domeniu.

MogiGage este a patra aplicație din top și ultima care are același preț. Pentru 999 de dolari, MogiGage te poate ajuta să afli informații extrem de specifice din metrologie. Utilizatorii pot rula prin intermediul ei măsurători necesare proceselor de producție. Ea funcționează însă numai pe iPhone.

Standardele middle-priced

Pe locul 5 găsim aplicația Preebs, o aplicație special concepută pentru navetiști. Aceasta îi informează cu privire la mijloacele de transport disponibile într-o anumită zonă, stații, program de trafic etc. Ea costă 799 de dolari.

Pe 6 ne așteaptă aplicația Barcelona vs. Madrid. După cum probabil v-ați dat seama deja, aceasta reprezintă un joc. Acest joc vă poate permite să aveți acasă sau oriunde în lume, în orice minut, o ședință „Il Classico” ca la ea acasă. Pentru aceasta va trebui, totuși, să scoateți din buzunare suma de 349 de dolari.

Urmează în top aplicația Mobile Cam Viewer, o aplicație care te poate ajuta să-ți controlezi camerele de supraveghere, oricând, de oriunde. Un sistem profesional de camere își va merita investiția, iar această aplicație costă doar 349 de dolari, ceea ce pare a fi un truc inteligent care își merită banii.

PDR Quote este următoarea aplicație din top. Pentru aceasta vei plăti 349 de dolari, iar ea este concepută special pentru lucrătorii din industria reparațiilor de mașini, fiind un software pentru management.

Iar ultimele două sunt Safe Session Voice Encryption și Bizjet Mobile, ambele costând 249 de dolari. Prima, după cum îi spune și numele, ajută utilizatorii să facă apeluri pe internet, într-un mod criptat, astfel punând conversația la loc sigur. Cea de-a doua permite utilizatorilor să efectueze apeluri din avion, chiar de pe modul avion, prin intermediul satelitului de la bord. Însă aceasta este valabilă doar pentru pasagerii VIP.

 

Ei bine, cum vi se par aceste aplicații și ce părere aveți despre prețurile lor. Sunt justificate aceste investiții sau nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Începe Proiectul TăuStart your Project