Ești full-stack developer? Alătură-te ca specialist în echipa noastră!
Full-stack developer?
Alătură-te echipei noastre!
Scris pe 8 martie, 2017
4 min timp de citire

Servici Web Design calitative – Care este elementul care face diferența?

În condițiile în care piața de servicii web design se extinde din ce în ce mai mult, trebuie să existe un anumit element care să facă diferența între profesioniști și amatori în acest domeniu. Care este acest element? Astăzi ne-am hotărât să detaliem acest subiect și să vă spunem părerea experților Baboon.

 

Ce conține pachetul de servicii web design la Baboon?

Luăm ca exemplu serviciile oferite de noi, deoarece pachetul propus clienților Baboon este ceva cu adevărat inedit. Un site nu presupune niciodată, în mod ideal, numai munca programatorilor. Nici web design-ul nu înseamnă totul pe un site. Un pachet cu adevărat profesionist va avea grijă să satisfacă întreaga plajă a nevoilor unui client.

În cadrul Baboon, pe lângă servicii web design de excepție, punem accent foarte mult pe  partea de cercetare. Înainte să realizăm un site, este indicat să studiem piața și concurența clientului. Tocmai de aceea, punem la dispoziția fiecărui client un studiu de cercetare piață și de fezabilitate a serviciilor pe nișa de activitate. 

Fiecare client ce apelează la noi are posibilitatea de a accede la acest pachet. În plus, în cadrul acestui studiu se testează și numele de brand și disponibilitatea domeniului. Este interesant să luăm în calcul și competiția când ne lansăm pe piață. Așadar, studiul conține și analiza concurenței (audit performanță site-uri concurente).

De abia în stadiul doi selectăm tema și construim elementele de design, iar apoi realizăm meniurile. De asemenea, pachetul conține și etapa de Content & Copywriting. Baboon mizează pe realizarea conținutului, de către echipa specializată în acest domeniu, deoarece conținutul text este extrem de important. Astfel, realizăm conținut personalizat și optimizat SEO pentru fiecare proiect în parte. 

În momentul în care predăm proiectul, după modificările finale, proiectul și întreaga relație cu clientul nu se încheie niciodată aici. 

 

Procesul de follow-up – important atât pentru firma dezvoltatoare, cât și pentru client

Procesul de follow-up este extrem de important pentru noi. Acest lucru nu este neapărat benefic pentru obținerea de feedback, deși acest lucru contează mult. Este vorba, în primul rând, de serviciile complementare pe care le oferă Baboon. 

Odată cu realizarea site-ului, vei avea nevoie de un hosting și de un serviciu de mentenanță profesioniste. Aici intervine diferența între Babuini și restul firmelor de web design. Noi avem pachete personalizate de mentenanță, care includ servicii de administrare, mentenanță a campaniilor Adwords și alte elemente surpriză. Cele din urma le adaptăm de fiecare dată conform fiecărui client în parte. 

În plus, avantajele se prelungesc și asupra serviciilor de promovare. Ți-ai făcut site degeaba, dacă nu află potențialii tăi clienți de el. Ai nevoie de o promovare adecvată pentru ca site-ul să-și atingă obiectivele. Aici intervine din nou pachetul nostru de mentenanță, care cuprinde și un serviciu de redactare conținut și administrare canale sociale.

De asemenea, pregătim și aici surprize, personalizate pe fiecare client în parte. 

Etapele realizării unui website marca Baboon și importanța fiecăreia în succesul afacerii tale

Etapele de realizare ale fiecărui site sunt extrem de complexe. Tocmai pentru că experții Baboon lucrează structurat, după o strategie bine stabilită și dovedită a fi eficientă în timp. Timpul și clienții care i-am bucurat ne-au demonstrat că ne putem îmbunătăți mereu paleta de servicii.

Am optimizat fiecare etapă, ajungând la o formulă de lucru minunată, despre care poți afla detalii aici. De asemenea, de-a lungul timpului am învățat cât de importantă este testarea în cadrul unei firme ce oferă servicii web design. Despre acest lucru poți citi aici și aici.

 

Dacă dorești să afli și mai multe detalii despre serviciile Baboon și despre elementele care fac diferența între noi și celelalte firme ce oferă servicii web design, contactează-ne!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe Proiectul TăuStart your Project