Avem nevoie de un ”guru” în PHP și Javascript! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
”guru” în PHP și Javascript!
Scris pe 13 februarie, 2017
4 min timp de citire

Secretul unui website realizat în WordPress

Un website realizat în WordPress a fost întotdeauna un bun punct de plecare în promovarea afacerii tale. Acest lucru are o cauză foarte bine determinată. Aceasta este ușurința prin care orice utilizator poate administra platforma WordPress. Această platformă a fost construită tocmai pentru a fi un CMS extrem de stabil, ușor de utilizat și flexibil. 

Poți învăța WordPress în doar câteva săptămâni, urmărind tutoriale sau lucrând aproape de un specialist în WordPress. Acest lucru reprezintă un avantaj, deoarece poți diminua costurile de mentenanță pe termen lung. Bineînțeles, acesta este un singur avantaj din lista nenumărată a avantajelor unui website realizat în WordPress. 

Astăzi ne-am gândit să îți prezentăm câteva avantaje, atrăgând atenția tocmai asupra celui principal – secretul unui website realizat în WordPress – cum ne place nouă să îi spunem. 

Așadar, să deslușim acest secret! 

Care sunt principalele avantaje ale unui website realizat în WordPress? 

  • Adaptabilitatea site-ului pe toate dispozitivele. 

Majoritatea temelor dezvoltate pe WordPress sunt deja adaptabile pe mobil și tabletă, iar costul lor este reprezentat de o sumă modică (50 – 100 euro). 

  • Cosmetizarea extrem de ușoară și rapidă a elementelor

Temele WordPress conțin uneori zeci de pagini tip matriță, pagini din care tu poți alege. Totuși, dacă nu găsești nimic care să-ți placă în acest calup de pagini, WordPress prezintă un grad incredibil de mare de fiabilitate, lasându-te să cosmetizezi și să editezi toate elementele componente ale temei (schimbi culori, adaugi elemente, modifici structura, formezi propriul meniu etc).

  • SEO and Social Media Friendly

Toate platformele WordPress permit integrarea unor module SEO și Social Media care să facă aproape toată treaba în locul tău. Despre aceste lucruri găsești mai multe detalii aici și aici.

Acum… hai să deconspirăm secretul unui website realizat în WordPress! 

Tot de la ușurința de a realiza SEO pleacă și cel mai mare avantaj al platformei WordPress, însă acesta se extinde oarecum la întreaga planșă de activități pe care le poți realiza online. 

Pe o platformă WordPress nu trebuie să știi programare sau web design să te poți descurca. Oricât de interesant, ciudat, ironic (sau cum vrei tu să îi spui) ar părea în primă instanță, secretul unui website realizat în WordPress este că nu are niciun secret. Cel puțin nu față de cel care se va ocupa de administrarea site-ului. 

Platforma WordPress pur și simplu surprinde prin ușurința cu care se poate administra și prin adaptabilitatea sa la nevoile userului final. Poți introduce conținut, poți administra secțiunile site-ului și poți realiza SEO cu cea mai mare ușurință, deoarece în panoul de control nu te așteaptă numai programe integrate, ci și sfaturi despre cum ar urma să le folosești pe acestea. 

În următorul tutorial poți vedea cât este de simplu să folosești WordPress. 

Cu ajutorul unor sfaturi din partea platformei, cu doar câteva plug-in-uri instalate și cu anumite programe secundare, poți administra în doar câteva minute site-ul și poți face orice modificare necesară. Ba chiar poți învăța să-ți faci singur o platformă. 

[av_video src=’https://www.youtube.com/watch?v=OVoXDk8ps10&t=3190s’ format=’16-9′ width=’16’ height=’9′ custom_class=”]

Dacă dorești un astfel de website ușor de administrat și de modificat sau dacă ai nevoie de mai multe sfaturi despre cum poți utiliza această minunată platformă, apelează la babuini să te îndrume mai departe! 

Ne poți contacta aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Începe Proiectul TăuStart your Project