Avem nevoie de un Customer Success Manager! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
Customer Success Manager!

1. Context

Despre client

Verovita aduce savoarea naturii la tine în farfurie. Și nu de oriunde, ci din bogatele pădurile transilvane. Ciuperci comestibile proaspete sau fructe de pădure aromate, totul cules și comercializat de către un personal calificat, cu o grijă deosebită pentru natură.

Prin proiectul lor, și-au dorit să aducă puțină magie și pasiune în gastronomie, inspirând oamenii să se apropie de natură și să învețe să se bucure de fiecare aromă în parte.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Pentru un astfel de proiect am pornit de la realizarea unui logo și un proiect de design custom pentru site, iar rezultatul final a fost un website de prezentare cu shop inclus. Ne-am lăsat ghidați de elementele naturale care definesc acest proiect și am trasat fiecare detaliu cu aceeași pasiune cu care fondatorii Verovita dezvăluie secretele naturii, de mai bine de 15 ani.

Am ales tonuri neutre și pământii, punând accentul de fiecare dată pe motivele în care stă ancorat acest proiect. Scopul site-ului nu a fost doar să reprezinte global tot ce semnifică această afacere (pornită ca o afacere de familie), ci să inspire omenii să se apropie de natură, cu încredere și recunoștință.

Iar atunci când un proiect are la bază încredere partenerială și comunicare eficientă, rezultatul final nu poate fi decât un proiect bine consolidat, care redă potențialul acestui business.

3. Rezultat

Efectele

135%

Creșterea traficului pe site

130%

Creșterea coșului mediu

153%

Clienți care revin

Creșterea vizibilității pe piață a adus cu sine și creșterea distribuției, atât în scop comercial, cât și personal.

Începe Proiectul TăuStart your Project