Avem nevoie de un ”guru” în graphic design! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
”guru” în graphic design!

1. Context

Despre client

Consultanță în Business? Uptivate aduce în joc expertiză tehnică de peste 15 ani în diverse domenii comerciale și office, împreună cu promisiunea de a descoperi noi oportunități valoroase pentru companiile din sectorul business. De la managementul și dezvoltarea echipelor, până la automatizarea proceselor de business. Toate acestea, puse la dispoziția antreprenorilor pregătiți să își scaleze afacerea.

În spatele ambițiosului proiect Uptivate se află Odi Onyejekwe, care a avut nevoie de un website de prezentare care să-l reprezinte în totalitate.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Am pus în practică toate discuțiile, ideile și dorințele lui Odi, filtrate prin expertiza designerilor și web developerilor noștri.

Am preluat acest proiect din stadiul de idee și am concretizat-o: de la design până la implementare custom. A rezultat un site de prezentare minimalist, cu accente subtile, dar ferme, cu o coerență și structură interioară care să răspundă din prima clipă oricăror întrebări ale utilizatorilor. Exact așa cum sunt și serviciile de consultanță de business prestate de Odi. Clare, ușor de navigat, convingătoare.

3. Rezultat

Efectele

110%

Trafic

125%

Lead-uri lunare

150%

Contracte semnate

Site-ul s-a bucurat de trafic încă din prima lună, aflându-se în linie ascendentă.

Începe Proiectul TăuStart your Project