Avem nevoie de un Customer Success Manager! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
Customer Success Manager!
  • Engleză
  • Română

TOFF DOMINIUM

www.toffdominium.ro

1. Context

Despre client

TOFF DOMINIUM este un concept unic care investește în imobile la standarde înalte de calitate, pe care le utilează modern și elegant, astfel încât să ofere confortul, încrederea și liniștea care fac dintr-o casă un loc pe care să îl poți numi “acasă”.

Ei activează în segmentul închirierilor și vânzărilor de apartamente de lux și medium-high level, tranzacționând imobile la cheie. Achiziționează doar apartamente din gama rezidențială, direct de la dezvoltatori, și le amenajează în stil modern cu ajutorul designerilor, punând în valoare spațiul și funcționalitatea apartamentelor.

TOFF DOMINIUM este o companie care investește inteligent pentru confortul clienților.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Prezența lor online, cât mai aproape de publicul țintă, a fost obiectivul nostru principal atunci când am creat platforma www.toffdominium.ro. Ne-am dorit ca acest website să fie un website premium de anunțuri, unde oamenii pot găsi proprietăți de lux pentru achiziționare sau închiriere.

Am pus accent pe experiența utilizatorului și am vrut ca acest website să poată să fie cât mai ușor de folosit. Am încercat să ne concentrăm cât mai mult pe nevoile utilizatorilor și să oferim informație de calitate atât celor care doresc să cumpere cât și celor care doresc să închirieze.

Am reușit astfel să obținem un website de anunțuri foarte simplu în care utilizatorii să găsească foarte simplu ceea ce doresc.

3. Rezultat

Efectele

130%

Apartamente vândute

185%

Apartamente Închiriate

115%

Trafic vs anul anterior

Refacerea site-ului împreună cu pachetul de mentenanță și promovare au adus rezultate neașteptate.

Începe Proiectul TăuStart your Project