Cunoști limba germană? Aplică pentru o poziție de marketing!
Cunoști limba germană?
Alătură-te echipei noastre!

1. Context

Despre client

Tinterra aduce liniștea și traiul tihnit în casele oamenilor prin decorațiuni interioare deosebite, care cuprind în ele multiplele expresii ale naturii. Pornit dintr-un concept simplu, dar complex nuanțat, Tinterra explorează bogăția cromatică a naturii și liniile minimaliste, provocând explorarea sinelului prin obiectele cu care ne înconjurăm acasă.

Mai mult, dimensiunile eco-friendly și comunitare pe care și le-au asumat-o printre valorile lor de bază ne-au dat și mai multă încredere în business-ul pe care l-au construit.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Un magazin online prin intermediul căruia să aducă aproape de oameni obiecte delicate de design interior, realizate de creatori locali, care îmbină utilul cu esteticul. Acesta a fost punctul de pornire și pentru noi în crearea website-ului lor, nu am făcut rabat în nicio direcție.

Ne-am dorit să inspire prin echilibru, minimalism și tonuri naturale, să cuprindă în el elementul autentic al obiectelor meșteșugite cu migală. Principala noastră preocupare a fost să oferim o experiență fluidă de navigare și de expunere a fiecărui produs în parte. Știm cât de importante sunt investițiile în casa oricui, de aceea ne-am dorit să le oferim cel mai facil cadru partenerilor de la Tinterra pentru a demonstra unicitatea pe care o aduce fiecare produs în parte.

3. Rezultat

Efectele

125%

Creșterea traficului pe site

155%

Creșterea coșului mediu

140%

Creșterea comenzilor

O colaborare fluentă, în care ne-am raliat pentru a inspira oamenii, zi de zi.

Începe Proiectul TăuStart your Project