Cunoști limba germană? Aplică pentru o poziție de marketing!
Cunoști limba germană?
Alătură-te echipei noastre!

Restaurant Tinecz

www.restauranttinecz.ro

1. Context

Despre client

Cu o istorie de peste 25 de ani de activitate în arta culinară, Restaurantul Tinecz se străduiește să ofere și astăzi o călătorie gastronomică unică clienților care îi trec pragul în Timișoara.

Atrași de specificul bucătăriei românești autentice, dar fidelizați cu diversitatea de preparate și deserturi, cu locația elegantă și serviciile orientate mereu spre calitate, clienții acestui restaurant se bucură de acum și de o experiență online completă, atunci când comandă sau fac rezervări online.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Dacă renumele Restaurantului Tinecz și-a făcut loc de cinste pe harta Timișoarei, noi am avut ocazia să îl aducem sus și în mediul online. Cum anume? Printr-un website performant cu dublu rol, atât de magazin online, cât și de prezentare a serviciilor, locației și ale preparatelor aflate în meniu.

Fiind un proiect care a inclus și rebranding, provocarea principală a reprezentat-o designul noului website, care să atragă, simultan, prin liniile moderne și minimaliste, dar care să pună în valoare istoria acestui restaurant cu tradiție din Timișoara, cu valorile sale și parcursul de peste 25 de ani.

Obiectivul principal a fost facilitatea experienței utilizatorilor în momentul plasării comenzii, de la organizarea categoriilor de produse, integrarea tuturor specificațiilor, fără a aglomera pagina de prezentare, precum și simplificarea traseului de achiziționare. Un obiectiv îndeplinit care a dus și la creșterea comenzilor pe site.

3. Rezultat

Efectele

130%

Trafic

115%

Conversii

125%

Rezervări

Un website complex, care pune accentul pe experiența utilizatorului și care se bucură de creșterea comenzilor plasate online. În continuare, colaborarea s-a extins și în direcția serviciilor premium de mentananță și de promovare online.

Începe Proiectul TăuStart your Project