Avem nevoie de un Customer Success Manager! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
Customer Success Manager!

Borș Tecuci

www.borstecuci.ro

1. Context

Despre client

Din strămoși se povestește că povestea borșului e una. Și se știe, pornește din Tecuci și-și poartă aroma-n lumea întreagă.

Primul producător industrial de borș, ABC Tecuci nu aduce doar istoria sa bogată la masă, dar și gustul acru, natural. Este unul dintre puținii care cunoaște secretul tărâțelor de grâu sau orz care se transformă în cel mai dârz borș din câte s-au cunoscut. Dedicare, timp și pasiune pentru bogăția tradițională a Moldovei. Asta mai cuprinde borșul de Tecuci – vestit în țara-ntreagă.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Când a venit momentul ca renumele borșului ABC Tecuci să fie cunoscut și în mediul online, alegerea a fost simplă: un website de prezentare care să poarte suflul și pasiunea oamenilor care duc mai departe povestea celui mai aprig borș românesc.

Aerisit, cu un design de inspirație tradițională și o voce aparte, site-ul a dat viață unei comunități care nu s-ar fi cristalizat în offline. Suntem de părere că tradiția și tehnologia o pot lua pe același drum. Iar acesta este exemplul nostru de succes, în ceea ce privește acest antagonism.

Secretul? Am ascultat cu atenție oamenii din spatele proiectului și ne-am lăsat inspirați de pasiunea lor.

3. Rezultat

Efectele

145%

Creșterea traficului pe site

135%

Creșterea vănzărilor

150%

Clienți care revin

Creșterea ofertelor de distribuire în țară, dar și a notorietății în online. Colaborarea noastră a continuat și pentru promovarea online, unde creștem, zi de zi, o comunitate pasionată de rețete culinare și de tradiție.

Începe Proiectul TăuStart your Project