Cunoști limba germană? Aplică pentru o poziție de marketing!
Cunoști limba germană?
Alătură-te echipei noastre!

1. Context

Despre client

Skygrid este liderul în vânzarea dronelor profesionale în România, oferind soluții avansate pentru diverse industrii. Compania se angajează să depășească barierele convenționale prin tehnologie de ultimă generație, asigurând performanțe remarcabile și fiabilitate. Skygrid oferă o gamă variată de drone, geoinstrumente și software specializat, destinate atât sectorului public, cât și celui privat.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Am creat un magazin online complex pentru Skygrid, care să reflecte leadership-ul și expertiza companiei în domeniul dronelor profesionale. Utilizând un design grafic realizat de la zero, am dezvoltat o platformă modernă și intuitivă, optimizată pentru a evidenția produsele și serviciile oferite de Skygrid.
Designul site-ului a fost realizat pentru a oferi o navigare intuitivă și o experiență de utilizator plăcută, facilitând accesul rapid la informațiile despre produse și servicii. Grafica originală și layout-ul modern contribuie la o imagine profesională și atractivă a brandului Skygrid.

3. Rezultat

Efectele

140%

Creșterea Cererilor de Oferte

160%

User Engagement

200%

Optimizarea Procesului de Achiziție

Continuăm să colaborăm cu Skygrid pentru a optimiza și actualiza site-ul web, asigurându-ne că rămâne la curent cu cele mai recente tendințe și tehnologii din domeniul dronelor și geoinstrumentelor.

Începe Proiectul TăuStart your Project