Avem nevoie de un Customer Success Manager! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
Customer Success Manager!

Schuster Hotel

www.schusterhotel.ro

1. Context

Despre client

Un strop de istorie locală, linii Art Nouveau și o experiență premium a șederii în inima Brașovului. Acestea sunt printre lucrurile care ne-au cucerit la Schuster Boarding House din prima clipă.

Inspirați de istoria bogată și multiculturală, aceștia au readus la viața o clădire ridicată în 1914, recondiționând-o și oferindu-i atenția meritată. Ce au adus în plus, dorința de a spune povestea ospitalității cu specific transilvan mai departe.

Astăzi, dacă te apropii de acest hotel, te vei delecta, pe lângă promisiunea unei șederi premium, rafinată și fastuoasă, și cu o priveliște panoramică asupra Cetății Brașovului.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Noi am împrumutat din pasiunea lor pentru povești și istorie și le-am construit cu aceeași minuțiozitate și dedicare „arhitecturală” un website de prezentare care să redea stilul și rafinamentul acestui loc, punându-i, totodată, în lumină personalitatea aparte. 

Conceptul acestui proiect a fost crearea unei experiențe imersive pentru fiecare utilizator. Astfel, pe măsură ce navighează pe site, o nouă fațadă extravagantă a acestui hotel se devoalează. Introducerea în această experiență luxuriantă stă în liniile elegante și în cromatica subtilă.

În final, am ajuns la ceea ce a fost cel mai important: o navigare lină și o experiență care rămân cu tine, de la primul click.

3. Rezultat

Efectele

125%

Creșterea traficului pe site

130%

Creșterea vănzărilor

143%

Clienți care revin

Noua identitate vizuală i-a ajutat să își spună propria poveste și să inspire sute de vizitatori să descopere o fărâmă din istoria locală, dar și să de îndrăgostească iremediabil de micile bijuterii din Brașov.

Începe Proiectul TăuStart your Project