Avem nevoie de un Marketing Specialist! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
Full Stack Developer!
  • Engleză
  • Română

Schuster Hotel

www.schusterhotel.ro

1. Context

Despre client

Un strop de istorie locală, linii Art Nouveau și o experiență premium a șederii în inima Brașovului. Acestea sunt printre lucrurile care ne-au cucerit la Schuster Boarding House din prima clipă.

Inspirați de istoria bogată și multiculturală, aceștia au readus la viața o clădire ridicată în 1914, recondiționând-o și oferindu-i atenția meritată. Ce au adus în plus, dorința de a spune povestea ospitalității cu specific transilvan mai departe.

Astăzi, dacă te apropii de acest hotel, te vei delecta, pe lângă promisiunea unei șederi premium, rafinată și fastuoasă, și cu o priveliște panoramică asupra Cetății Brașovului.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Noi am împrumutat din pasiunea lor pentru povești și istorie și le-am construit cu aceeași minuțiozitate și dedicare „arhitecturală” un website de prezentare care să redea stilul și rafinamentul acestui loc, punându-i, totodată, în lumină personalitatea aparte. 

Conceptul acestui proiect a fost crearea unei experiențe imersive pentru fiecare utilizator. Astfel, pe măsură ce navighează pe site, o nouă fațadă extravagantă a acestui hotel se devoalează. Introducerea în această experiență luxuriantă stă în liniile elegante și în cromatica subtilă.

În final, am ajuns la ceea ce a fost cel mai important: o navigare lină și o experiență care rămân cu tine, de la primul click.

3. Rezultat

Efectele

125%

Creșterea traficului pe site

130%

Creșterea vănzărilor

143%

Clienți care revin

Noua identitate vizuală i-a ajutat să își spună propria poveste și să inspire sute de vizitatori să descopere o fărâmă din istoria locală, dar și să de îndrăgostească iremediabil de micile bijuterii din Brașov.

Începe Proiectul TăuStart your Project