Cunoști limba germană? Aplică pentru o poziție de marketing!
Cunoști limba germană?
Alătură-te echipei noastre!

Roma's Stories

www.romastories.ro

1. Context

Despre client

Roma's Stories este un proiect hibrid unic care îmbină tehnologia digitală cu producția de conținut artistic, având ca scop promovarea și celebrarea comunității rome și a bogatului său patrimoniu cultural. Prin evidențierea poveștilor, tradițiilor și contribuțiilor romilor, acest proiect urmărește să sporească înțelegerea și aprecierea istoriei și culturii acestora.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Am creat un site web complet de tip One Page care prezintă eficient esența proiectului Roma's Stories. Utilizând o combinație de design web modern și conținut captivant, site-ul a fost conceput pentru a oferi vizitatorilor o experiență informativă și fluentă.

3. Rezultat

Efectele

140%

Creșterea Conștientizării Culturii Rome

120%

Creșterea Angajamentului cu Poveștile Comunității Rome

125%

Consolidarea Sprijinului Financiar și Cultural

Site-ul Roma's Stories a sporit semnificativ conștientizarea și angajamentul față de bogatul patrimoniu cultural al comunității rome. Designul de tip One Page asigură faptul că vizitatorii pot naviga ușor prin diversele conținuturi, obținând informații valoroase despre istoria și contribuțiile romilor. Proiectul, sprijinit de Granturile SEE, subliniază importanța cooperării culturale și a dezvoltării economice, asigurând un impact durabil asupra comunității rome și asupra societății europene în general. Colaborarea noastră continuă are ca scop menținerea site-ului dinamic și actualizat, reflectând eforturile constante de a celebra și păstra cultura romă.

Începe Proiectul TăuStart your Project