Avem nevoie de un Customer Success Manager! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
Customer Success Manager!
  • Engleză
  • Română

PREMIUM CERAMICS

www.premiumceramics.ro

1. Context

Despre client

Premium Ceramics este o companie care are ca principal obiectiv amenajarea locuințelor și serviciile de design interior.

Experiența de peste 30 de ani din domeniul construcțiilor și cei peste 10 ani în domeniul design-ului interilor, face echipa PREMIUM CERAMICS să fie ceea ce își doresc clienții atunci când vor să își transforme casa.

Ei se bazează pe nevoile fiecărui client în parte și încearcă să se apropie cât de mult pot de visul lor de a avea cea mai frumoasă casă. De aceea, ei pun la dispoziția clienților pachete complete de servicii și produse caracterizate prin finețe, calitate și inovație.

Pe lângă protofoliul de servicii, Premium Ceramics pune la dispoziția clienților și produse care să îi ajute să amenajeze casa visurilor lor. Gama de produse este una foarte diversificată și ei vin în ajutorul clienților inclusiv cu servicii de consultanță.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Am încercat să punem în evidență prin intermediul website-ului www.premiumceramics.ro cât mai bine posibil toate proiectele lor de design interilor. Astfel, scopul principal a fost să evidențiem cât mai bine munca lor și felul în care au reușit să transforme casele la care au lucrat.

O adevărată provocare a fost pentru noi încercarea de a combina secțiunea de servicii cu secțiunea de magazin online, astfel încât posibilii clienți să înțeleagă cu adevărat întregul concept. Elementele dinamice, culorile puternice și fotografiile profesionale ne-au ajutat să transformăm acest website în unul atractiv pentru utilizatori.

Am redat complexitatea serviciilor și prin intermediul informației utile am încercat să le explicăm cât mai clar utilizatorilor felul în care Premium Ceramics îi poate ajuta în amenajarea casei lor.

3. Rezultat

Efectele

140%

Creștere conversii

155%

Creștere contracte

130%

Trafic vs anul anterior

Refacerea site-ului împreună cu pachetul de mentenanță și promovare au adus rezultate neașteptate.

Începe Proiectul TăuStart your Project