Cunoști limba germană? Aplică pentru o poziție de marketing!
Cunoști limba germană?
Alătură-te echipei noastre!

Maria Beatrice

www.mariabeatrice.ro

1. Context

Despre client

Una dintre cele mai dificile misiuni de asumat este cea în domeniul sănătății. Cu atât mai mult când este vorba de copii. Dar oamenii din spatele proiectului Maria Beatrice au reușit să aducă speranță cu misiunea lor în viețile multor familii. Promisiunea lor este simplă: crearea unui „Altfel de spital, în care pacientul este întreaga Familia.”

Iar pentru această promisiune, au reușit să aducă împreună mii se oameni și resurse, speranță, umanitate și demnitate pentru fiecare familie afectată, și, în final, să transforme o misiune pornită dintr-o familie într-o misiune comună a oamenilor dintr-o țară întreagă.

Iar această misiune comună avea nevoie de un website care să le spună povestea și să le urmărească viitoarele proiecte.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Ne-am alăturat și noi misiunii Asociației Maria Beatrice, încercând să aducem în lumină toate aspectele importante care ar trebui să fie cunoscute în mediul online.

Provocarea cea mai mare a fost să realizăm un site de prezentare care să înglobeze, pe de-o parte, toate informațiile despre asociație, despre scopul și implicațiile ei, despre serviciile oferite și poveștile de succes ale micilor pacienți, iar pe de altă parte, atragerea sponsorilor și resurselor noi pentru finalizarea Spitalului Altfel.

Aici am intervenit noi. Am propus o structură nouă pentru website-ul de prezentare, pe care am asamblat-o într-un design prietenos și ușor de urmărit, cu rolul principal de a menține informația importantă în prim-plan mereu.

3. Rezultat

Efectele

110%

Parteneri atrași în proiect

115%

Donații atrase

155%

Trafic vs anul anterior

În prezent, mare avantaj al website-ul de prezentare www.mariabeatrice.ro este acela că ajută la redirecționarea utilizatorilor spre secțiunile de interes, oferind o mai bună vizibilitate în online a tuturor eforturilor depuse de oamenii din spatele proiectului, iar colaborarea noastră cu Asociația Maria Beatrice continuă și pe partea de promovare online.

Începe Proiectul TăuStart your Project