Cunoști limba germană? Aplică pentru o poziție de marketing!
Cunoști limba germană?
Alătură-te echipei noastre!

Levis Automobile

www.levisautomobile.ro

1. Context

Despre client

Într-o eră în care căutarea mașinii potrivite pentru nevoile tale s-a mutat online, Levis Automobile intervine cu o platformă dinamică și ușor de utilizat care revoluționează modul în care clienții cumpără vehicule. De la autoutilitare și camioane frigorifice până la autoturisme, Levis Automobile oferă o gamă largă de vehicule care să se potrivească diferitelor nevoi și preferințe, toate disponibile printr-o interfață intuitivă de tip anunțuri clasificate.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Am acceptat provocarea de a proiecta un site web care să servească nu doar ca un showroom digital pentru flota diversificată a Levis Automobile, dar să și încorporeze funcționalități avansate de anunțuri clasificate pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Această platformă permite utilizatorilor să caute și să filtreze cu ușurință inventarul în funcție de marcă, model și criterii de preț, asigurându-se că găsesc potrivirea perfectă pentru cerințele lor.

Un accent semnificativ a fost plasat pe dezvoltarea unei interfețe utilizator fără cusur care să ghideze clienții prin procesul de descoperire, de la navigarea prin cele mai recente sosiri și vehicule utilitare recomandate, până la asigurarea opțiunilor de finanțare. Această abordare a simplificat procesul de selecție a vehiculelor, făcându-l mai accesibil și eficient pentru utilizatori.

3. Rezultat

Efectele

140%

User Engagement

110%

Creșterea Vizibilității Anunturilor

135%

Ratelor de Conversie a Lead-urilor

Site-ul web Levis Automobile a devenit destinația digitală de top pentru cei în căutarea vehiculelor comerciale și personale, datorită inventarului său cuprinzător și designului centrat pe utilizator. Succesul platformei este întărit și mai mult de feedbackul pozitiv din partea clienților mulțumiți, care laudă ușurința de a găsi și cumpăra vehiculul potrivit pentru nevoile lor. Colaborarea noastră continuă cu Levis Automobile asigură că site-ul web continuă să evolueze, satisfăcând cerințele în continuă schimbare ale consumatorului digital.

Începe Proiectul TăuStart your Project