Avem nevoie de un Customer Success Manager! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
Customer Success Manager!

1. Context

Despre client

Parte din lanțul belgian Karosse Group, Karosse Automotive se ocupă de omologarea diferitelor autoturisme și proiecte din industria automobilă, având parteneri în mai multe țări învecinate.

Dedicarea pentru automobile și specializarea continuă, i-a condus și spre crearea unui service performant pentru Dodge și RAM, extinzându-și astfel aria de consultanță și servicii pe piața internațională.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Un website de prezentare multifuncțional, pregătit să-i întâmpine atât pe utilizatorii belgieni, cât și pe cei germani sau francezi. Cu o interfață intuitivă și bine structurată, site-ul permite o navigare facilă, păstrând un design minimal care inspiră profesionalism, calitate și garanția alegerii făcute.

Karosse Automotive pune mare preț pe interacțiunea cu clienții săi, iar acest website s-a născut din dorința de a veni în întâmpinarea lor cu aceeași atenție și dedicare pentru detaliile care contează, dar și cu același interes pentru întrebările lor. De acum, soluțiile lor sunt la un click distanță, exact așa cum și-au dorit.

3. Rezultat

Efectele

145%

Creșterea traficului pe site

120%

Creșterea vînzările

125%

Clienți care revin

Creșterea lead-urilor ca rezultat direct al unui site care inspiră încredere și profesionalissm, precum și consolidarea identității în mediul online.

Începe Proiectul TăuStart your Project