Cunoști limba germană? Aplică pentru o poziție de marketing!
Cunoști limba germană?
Alătură-te echipei noastre!

1. Context

Despre client

Prin abordarea lor profesionistă și expertiza tehnică, ITPS se angajează să asigure excelență în domeniul IT și să contribuie la succesul partenerilor lor de afaceri. Super puterea lor este să facă lucrurile complicate să pară simple. Mai exact, transpun expertiza lor avansată, experiența de peste 18 ani în domeniu și pasiunea lor comună în soluții personalizate de IT pentru business-urile din România.

Activând din 2005 pe piață, specialiștii ITPS aduc într-un singur loc servicii IT dedicate și integrate, de la proiectare până mentenanță și training în domeniul infrastructurilor virtuale. Serverele virtuale nu deține niciun secret pentru ei, de aceea, sute de companii autohtone din diverse domenii i-au ales în drumul lor spre digitalizare și siguranța datelor.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Dorința principală a echipei ITPS a fost un site de prezentare minimalist și ușor de navigat, care să îi conducă și să îi convingă pe potențialii lor clienți de serviciile oferite.

Fiind un domeniu dificil de înțeles, aveau nevoie de un website care să aducă claritate și răspunsuri încă de la primul click.

De asta ne-am ocupat chiar noi. Design-ul minimalist, aerisit și detaliile interactive au lăsat loc informației valoroase despre cine sunt și ce fac oamenii de la ITPS. Marea provocare pentru acest site a fost, într-adevăr, organizarea paginilor, astfel încât să răspundă chiar și întrebărilor nepuse ale utilizatorilor.

3. Rezultat

Efectele

130%

Trafic pe site

125%

Aplicări job

135%

Lead-uri

Un nou site de prezentare a fost ultima piesă lipsă din puzzle, care demonstrează de ce ITPS sunt alegerea pricipală a zeci de companii din România.

Începe Proiectul TăuStart your Project