Cunoști limba germană? Aplică pentru o poziție de marketing!
Cunoști limba germană?
Alătură-te echipei noastre!

IOANA CRIȘAN

www.ioanacrisan.ro

1. Context

Despre client

Un dulce nu vine niciodată singur. Credem cu tărie în asta.

Iar acest dulce vine la pachet cu Ioana Crișan și dedicarea ei desăvârșită pentru macarons.

Ioana este unul dintre oamenii care și-au transformat marea pasiune într-un business de succes. Și duce exemplul mai departe, inspirând zeci de oameni, cu fiecare curs pe care îl ține. Povestea ei e o poveste despre perseverență, exigență și multe ore de cursuri și experimente. Astăzi, nu îi învață pe pasionații de dulciuri să facă doar celebrele prăjiturele franțuzești, ci să nu renunțe la ceea ce le aduce bucurie de fapt.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

La rețele tentante ale Ioanei am adăugat nuanțe pastelate, detalii diafane și un strop din pasiunea noastră – web designul. A ieșit un site de prezentare cu un shop integrat, pregătit să îndeplinească nevoile utilizatorilor.

Ne-am dorit să cuprindem exact ce ne-a inspirat Ioana de la prima întâlnire: organizare, direcții cromatice delicate și echilibrate, autenticitate, dar și un stop de magie, ascuns în dulcele pe care îl prepară cu atâta drag.

Am presărat site-ul, la final, cu un quiz pentru iubitorii de macarons, precum și o secțiune de rețele și una de booking online. Totul pentru a completa experiența online a utilizatorii.

3. Rezultat

Efectele

135%

Creșterea vânzărilor

150%

Trafic pe site

120%

Utilizatori care revin pe site

Pasionații de macarons se bucură de accesul facil la cursuri profesionale, Ioana, să fie înconjurată de oameni la fel de pasionați ca ea, iar noi, de cel mai dulce proiect al nostru și un model de colaborare impecabilă.Începe Proiectul TăuStart your Project