Cunoști limba germană? Aplică pentru o poziție de marketing!
Cunoști limba germană?
Alătură-te echipei noastre!

Ingtes Development

www.ingtes-development.ro

1. Context

Despre client

Misiunea celor de la Ingtes Development este de a asigura succesul clienților și partenerilor săi prin soluții IT specializate. Cu o vechime de peste 40 de ani pe piața internațională, cu filiale în mai multe țări europene, printre care și România, compania aduce împreună unii dintre cei mai dedicați specialiști IT, care să devină parte importantă în îndeplinirea misiunii lor.

Iar pentru asta, au avut nevoie de un website de prezentare profesional, cu scopul atragerii potențialilor angajați de pe teritoriul României.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Obiectivul principal Ingtes în România a fost atragerea specialiștilor IT în vederea angajării lor la sediu aflat în Cluj-Napoca.

Păstrând direcțiile vizuale principale ale brandului mamă, dar având libertatea de a ne interveni în design și structură, am recurs la crearea unui site de prezentare aerisit și ușor de navigat, tradus în 2 limbi, care să direcționeze ușor viitorii angajați spre pozițiile deschise în prezent.

3. Rezultat

Efectele

150%

Angajări

125%

Trafic crescut

125%

Lead-uri

Odată cu crearea site-ului de prezentare, rata de aplicare la pozițiile deschise a crescut considerabil, potențialii angajați având ocazia să aplice direct în site.

Începe Proiectul TăuStart your Project