Avem nevoie de un Customer Success Manager! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
Customer Success Manager!
  • Engleză
  • Română

1. Context

Despre client

ILUSTRE este un concept care oferă clienților lor cele mai bune soluții de iluminat atât pentru exterior cât și pentru interior. Oferă o diversitate mare de produse astfel încât fiecare client să poată să găsească online corpul de iluminat potrivit pentru casa lui.

Este un brand care pune foarte mare accent pe nevoia clientului și îi ajută pe aceștia să găsească corpurile de iluminat potrivite, oferind și consultanță în același timp. Oferă produse premium, produse de calitate la prețuri accesibile pentru oricine.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Am creat un magazin online unde se regăsesc foarte multe produse. Provocarea principală a fost structurarea lor într-un mod cât mai util astfel încât experiența utilizatorilor să fie una cât mai plăcută online. În acest moment este foarte simplu să găsești și să comanzi produse de pe www.ilustre.ro.

Unul din obiectivele noastre a fost să oferim și informație bine structurată despre aceste produse, deoarece aspectele tehnice sunt uneori mai greu de înțeles pentru utilizatori. Paleta de culori folosită oferă dinamism și energie magazinului online.

3. Rezultat

Efectele

145%

Creșterea traficului pe site

135%

Creșterea coșului mediu

130%

Creșterea comenzilor

Prin importarea tuturor producătorilor, clientul final iLustre are o varietate mult mai mare de cumpărare.

Începe Proiectul TăuStart your Project