Avem nevoie de un Customer Success Manager! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
Customer Success Manager!
  • Engleză
  • Română

HAPPY TAILS

www.happytails.ro

1. Context

Despre client

Povestea HAPPY TAILS este una despre animale și despre a le oferi acestora o viață cât mai frumoasă. Au început acest business pentru a putea oferi proprietarilor de animale de companie produse de calitate în care să poată să aibă înceredere.

Prin acest concept au încercat să ofere soluții pentru familiile care nu au foarte mult timp la dispoziție pentru a căuta în magazine hrană sau jucării pentru patrupezi. Ei își doresc să ofere animăluțelor exercițiul, stimularea și fericirea pe care o merită.

Iubirea față de animale a făcut această echipă tânără să dezvolte mai mult și mai mult un produs atât de necesar pentru animale.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Am creat un magazin online www.happytails.ro în care proprietarii animalelor de companie aleg singuri produsele preferate răspunzând la un set de întrebări, ca mai apoi echipa HAPPY TAILS să pregătească un coș personalizat pentru ei. Nu este un simplu magazin online deoarece înainte de toate se bazează pe informații prin care să definească cât mai bine nevoile clienților.

Totul este personalizat și aduce un elemente unice și jucăușe în același timp. Am încercat să facem o platformă prietenoasă care să răspundă în același timp nevoilor clienților.

Ne-am jucat cu elemente din sfera animalelor și am adus povestea HAPPY TAILS mai aproape de publicul lor țintă. Cu siguranță toți cei care vor intra pe acest website vor avea un zâmbet instant pe față.

3. Rezultat

Efectele

N/A

Subscripții lunare

185%

Număr Clienți

165%

Trafic vs anul anterior

Prin implementarea subscripției lunare pentru clienții lor și-au asigurat o dezvoltare de business sănătoasă și stabilă.

Începe Proiectul TăuStart your Project