Cunoști limba germană? Aplică pentru o poziție de marketing!
Cunoști limba germană?
Alătură-te echipei noastre!

GUSTAV LIVING

www.gustavliving.ro

1. Context

Despre client

Brandul Gustav Living are la bază ca și concept realizarea de piese de mobilier premium, rezistente, fără cusur - scaune, fotolii, paturi boxspring, canapele, saltele ortopedice care oferă un confort desăvârșit, ajută atât corpul cât și mintea să se destindă și transpun utilizatorul intr-o oază de relaxare continuă și impertubabilă.

Gustav Living reușește astfel să creeze produse unicate pentru persoane fizice, juridice, restaurante, hoteluri, spitale, conace, penthouse-uri, yachturi. Produsele sunt exclusiv planificate și realizate de către echipa Gustav Living.

Dezvoltarea brandului Gustav Living s-a produs pe multiple planuri astfel încât tehnologiile de realizare îmbină particularitatea lucrului manual cu tehnica și exactitatea desăvârșită a utilajelor industriale, tehnologii germane, englezești, elvețiene.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Am creat de la zero un concept design bazat pe valorile acestui brand premium. Am încercat să redăm ideea de calitate, astfel încât utilizatorul să înțeleagă că nu este vorba despre un oarecare tip de produse, ci produse în care se investește foarte mult timp și calitate. Am creat un design aerisit, care să îți ofere satisfacție din punct de vedere vizual, dar și informație utilă pentru o viitoare achiziție.

Interacțiunea utilizatorului cu site-ul este una foarte plăcută, cursivă, și procesul de cumpărare sau adăugare a unui produs în cos este foarte simplu. Ne-am bazat foarte mult pe inteligența consumatorului și am creat un concept eficient de cumpărare.

Ideea de modern, calitativ și de bun gust se vede chiar de când interacționezi prima dată cu acest website și este foarte simplu pentru utilizator să își facă o primă impresie încă de pe prima pagină a website-ului.

3. Rezultat

Efectele

135%

Creșterea vânzărilor B2B

140%

Trafic pe site

120%

Utilizatori care revin pe site

O colaborare plină de provocări, care a generat rezultatele pe măsură.

Începe Proiectul TăuStart your Project