Avem nevoie de un ”guru” în graphic design! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
”guru” în graphic design!

1. Context

Despre client

Cu Green Box, te asiguri că folosești responsabil resursele planetei, protejând mediul înconjurător, dar și economisind resurse financiare. Soluția lor? Panourile și sistemele fotovoltaice.

O echipă de specialiști, pregătită să fie alături de viitorii clienți în fiecare punct al proiectului, de la consiliere și evaluarea necesităților până la implementarea sistemelor solare și prestarea serviciilor de mentenanță.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Dacă Green Box sunt experți în soluții durabile, graphic designerul nostru este expert în logo-uri atemporale. Iar logo-ul Green Box este doar unul dintre exemple.

Pe lângă identitatea vizuală a brandului, și design-ul website-ului a fost realizat custom, în note moderne și simple, care să sugereze regenerarea continuă a energiei solare. Construit pe platforma WordPress, www.greenbox-eco.ro îndeplinește un dublu rol: primul, de site de prezentare al serviciilor, iar al doilea, de shop online pentru produsele proprii. Lucru posibil datorită volumului redus de produse limitate și funcționalităților implementate.

Obiectivul Green Box este să convingă oamenii că, investind în energie verde, investesc în ei înșiși și în viitorul planetei. Iar actualul site de prezentare este cartea de vizită perfectă.

3. Rezultat

Efectele

130%

Trafic pe site

185%

Comenzi

115%

Lead-uri

Una dintre reușitele website-ului a fost că a înregistrat lead-uri încă din prima luna.

Începe Proiectul TăuStart your Project