Avem nevoie de un Customer Success Manager! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
Customer Success Manager!

1. Context

Despre client

Culoare, blândețe, siguranță. Sunt doar 3 dintre aspectele care trebuie să definească universul fiecărui copil. Sunt și 3 dintre aspecte pe care Dipoland le caută în fiecare produs pentru copii, înainte de a-l aduce pe piața românească.

Atunci când i-am întâlnit, și-au dorit să deschidă părinților un spațiu în care pot găsi necesarul pentru cei mici, de la informații și sfaturi, la produse atent selecționate ale unor branduri internaționale premiate, pe care au avut curajul să le aducă în premieră în România. Iar de atunci, au tot crescut. La fel și comunitatea care a avut încredere în produsele lor.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Fondatorii Dipoland sunt de părere că e nevoie de decizii de cumpărare sănătoase pentru a crește un copil. Iar acesta a fost punctul în care ne-am alăturat noi, cu un magazin online prietenos și colorat, care să fundamenteze încrederea utilizatorilor și să expună avantajele fiecărui produs selecționat. În cazul acesta, utilizatorii sunt părinții, pentru care fiecare minut e mai prețios decât cel trecut. Astfel, printr-un proiect de design personalizat și optimizări constante, magazinul online a devenit intuitiv și fluid.

La toate acestea, am adăugat un sistem de filtrare avansat, astfel încât fiecare părinte să fie întâmpinat de cea mai bună sugestie de achiziție, după numai câteva click-uri.

3. Rezultat

Efectele

130%

Creșterea traficului pe site

140%

Creșterea coșului mediu

143%

Clienți care revin

Un magazin online care s-a bucurat de vânzări încă din primele luni și care a consolidat o comunitate stabilă în jurul brandului.

Începe Proiectul TăuStart your Project