Cunoști limba germană? Aplică pentru o poziție de marketing!
Cunoști limba germană?
Alătură-te echipei noastre!

DAVID AND THEA

www.davidandthea.com

1. Context

Despre client

DAVID AND THEA este conceptul care s-a născut din dorința de a oferi mămicilor și copiilor tot ce au nevoie pentru o dezvoltare armonioasă și o creștere frumoasă. Acest brand care s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani a adus pe piața din România produse de o foarte mare necessitate pentru copii.

Focusul lor principal a fost să aducă online produse din diverse categorii pentru a satisfice nevoile tuturor categoriilor de public. Mai mult decât atât ei pun foarte mare accent pe calitatea produselor și utilitatea lor.

Este un brand unic care răspunde cerințelor clienților și se reinventează și adaptează în fiecare zi.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Am transpus online prin intermediul magazinului online www.davidandthea.com toate valorile acestui brand și am creat o platformă accesibilă pentru mămici astfel încât să găsească foarte ușor toate produsele de care au nevoie pentru ele și copiii lor.

Fiind un brand cu o mare diversitatea de produse, provocarea principal a fost să reușim să le categorisim cât mai bine, astfel încât experiența utilizatorului să fie unică. Ne-am bazat pe faptul că utilizatorul principal nu are foarte mult timp la dispoziție și am creat un concept foarte eficient.

Într-o astfel de colaborare aportul clientului este unul esențial, motiv pentru care ajutorul primit de la cei care dețin acest business a fost esențial pentru noi pentru a putea duce la bun sfârșit acest proiect.

3. Rezultat

Efectele

185%

Vânzări vs anul anterior

130%

Trafic pe site

143%

Clienți care revin

Clientul colaborează cu noi de ani întregi și ne recomandă de fiecare dată când are ocazia.

Începe Proiectul TăuStart your Project