Cunoști limba germană? Aplică pentru o poziție de marketing!
Cunoști limba germană?
Alătură-te echipei noastre!

1. Context

Despre client

Pe tine ce te inspiră atunci când te gândești la acasă?

Pe noi, viziunea unică cu care s-au strecurat Cuzino în piața imobiliară rezidențială din România. Printr-o linie arhitecturală modernă și un concept rezidențial boutique, echipa Cuzino investește pasiune și respect pentru spațiul în care alegi să locuiești.

Acest ansamblu rezidențial din capitală vine ca o alternativă urbană, oferind o nouă experiență a locuirii, departe de tumultul cotidian, dar aproape de toate facilitățile vieții de oraș. Au îmbrățișat conceptul de Green Living și l-au tradus prin liniștea, intimitatea și apropierea de natură. Toate transpuse în fiecare detaliu din apartamentele disponibile spre vânzare.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Am construit un concept diferit pentru site-ul lor de prezentare. L-am trasat în linii elegante și armonioase, l-am asamblat dinamic și l-am definit prin transparență,  fluiditatea navigării și funcționalități avansate.

Marea noastră provocare în acest proiect a fost de a inspira utilizatorii să simtă suflul acestui brand încă de la prima întâlnire – cea online. Diferit, intim, stilat, într-un cuvânt: seducător. Motivele pentru care Cuzino este mai mult decât o casă sunt devoalate la fiecare click, astfel încât deciziile devin și mai ușor de luat.

3. Rezultat

Efectele

135%

Creșterea vânzărilor

150%

Trafic pe site

120%

Utilizatori care revin pe site

Un site de prezentare care își îndeplinește misiunea zilnic: inspiră oamenii să pășească într-un nou stil de viață.Începe Proiectul TăuStart your Project