Cunoști limba germană? Aplică pentru o poziție de marketing!
Cunoști limba germană?
Alătură-te echipei noastre!

Cozia Solutions

www.coziasolutions.com

1. Context

Despre client

Cozia Solutions se află în fruntea transformării operațiunilor de afaceri prin sustenabilitate, inteligență artificială și abordarea provocărilor macroeconomice. Ca partener în servicii partajate și servicii globale de afaceri, Cozia Solutions oferă soluții complete pentru operațiunile non-core, asigurând integrarea fără cusur și livrarea de servicii de cea mai înaltă calitate în diverse funcții, inclusiv finanțe, achiziții, lanț de aprovizionare, marketing, resurse umane, tehnologie și suport pentru clienți.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Colaborarea noastră cu Cozia Solutions s-a concentrat pe dezvoltarea unui site web simplu, de tip One Page, care să comunice eficient capabilitățile și valoarea adăugată a companiei. Folosind Elementor, am creat un site care este nu doar atractiv vizual, ci și funcțional, asigurând o experiență ușor de utilizat. Fiecare secțiune a site-ului este concepută strategic pentru a evidenția serviciile principale și abordarea unică a Cozia Solutions, subliniind modelul de afaceri KINETPRISE.

3. Rezultat

Efectele

120%

Îmbunătățirea Prezenței Online

150%

User Engagement

145%

Creșterea Lead-urilor

Site-ul One Page a îmbunătățit semnificativ prezența online a Cozia Solutions, facilitând înțelegerea și angajarea potențialilor clienți cu serviciile lor. Designul clar, concis și atractiv vizual a dus la o creștere a interacțiunilor cu clienții și la un număr mai mare de cereri de oferte. Parteneriatul nostru continuu asigură faptul că site-ul rămâne actualizat și reflectă în continuare spiritul inovator al Cozia Solutions.

Începe Proiectul TăuStart your Project