Avem nevoie de un ”guru” în graphic design! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
”guru” în graphic design!

1. Context

Despre client

Totul pornește de la plan. Soluții complete de proiectare racordate la cele mai noi tehnologii și tendințe? Pe www.condesign.ro se află răspunsul.

Parte din grupul CON-A, Condesign aduce împreună ingineri și arhitecți cu experiență vastă în proiectarea clădirilor industriale și comerciale.

De la proiectarea generală și arhitecturală, până la proiectarea de instalații și sistematizare, compania este pregătită să adapteze dorințele și nevoile clienților la un plan avansat de proiectare. Flexibilitatea, expertiza în domeniu și profesionalismul este ceea ce recomandă aceasta firmă, precum și cele aproape 200 de proiecte finalizate cu succes.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Ceea ce fac experții de la Condesign nu este foarte diferit de ceea ce fac experții Baboon: trasează traiectoria fiecărui proiect, din faza incipientă, de la concept, până la faza finală - un produs pregătit să deschidă noi oportunități de business.

Exact asta am făcut și de această dată pentru ei. Am adus împreună un graphic designer și doi web developeri, care s-au bucurat să transpună munca și ideile celor de la Condesign într-un website de prezentare reprezentativ și profesional.

Punctul central a fost Portofoliul de proiecte - secțiune desfășurată structurat, pe categorii, iar apoi pe landing pages individuale dedicate fiecărui proiect în parte, cu galerii media și descrieri. Condesign.ro este exemplul cel mai bun pentru cum un site de prezentare devine cartea de vizită a companiei.

3. Rezultat

Efectele

150%

Proiecte semnate

125%

Trafic

125%

Lead-uri

Site-ul de prezentare este a adus noi recomandări și lead-uri valoroase pentru echipa Condesign.

Începe Proiectul TăuStart your Project