Avem nevoie de un Customer Success Manager! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
Customer Success Manager!
  • Engleză
  • Română

CBC FITNESS CORNER

www.fitnesscorner.ro

1. Context

Despre client

CBC Fitness Corner este mai mult decât o sală de fitness. Este un concept unic dezvoltat de oameni care iubesc sportul, natura și oamenii care azi sunt mai buni decât ieri.

Ei au reușit să dezvolte o comunitate de sport unde clienții depun efort pentru a ajunge la rezultatele la care își doresc și se distrează în același timp.

Ei oferă clienților o varietate de antrenamente individuale dar și de grup astfel încât fiecare să se identifice cu un anumit tip de mișcare. Pun foarte mult accent pe calitate, iar antrenorii care sunt prezenți în sala de fitness sunt foarte bine pregătiți și dornici să ofere antrenamente personalizate în funcție de nevoile clienților.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Prin intermediul platformei www.fitnesscorner.ro am încercat să ușurăm tot procesul de programare la antrenamentele din sala de fitness. Astfel am integrat un sistem care să le permit utilizatorilor să găsească ușor orarul antrenamentelor și în același timp să reușească să se programeze în timp util pentru activitatea sportivă.

De asemenea, am pus mult accent pe antrenori și pe ceea ce pot ei să ofere, astfel încât să fie cât mai simplu pentru utilizatori să ia o decizie în privința lor.

Atunci când am creat design-ul și conceptul acestui website ne-am bazat mult și pe specificul publicului țintă și pe nevoia lui directă.

3. Rezultat

Efectele

150%

Pagini în primele căutări organice

143%

Programări clase pe site

120%

Creșterea vânzărilor

În ziua în care am pus site-ul online și l-am reindexat la Google a ajuns primul în Google pe căutarea "sală fitness cluj"

Începe Proiectul TăuStart your Project