Avem nevoie de un Customer Success Manager! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
Customer Success Manager!
  • Engleză
  • Română

BUNNY BOO

www.bunnyboo.ro

1. Context

Despre client

Grija pentru cei mici începe cu alegerile potrivite pe care le fac părinții, încă din primele clipe de viață. Branduri precum Bunny Boo sunt cele care întâmpină proaspetele familii cu necesarul primilor ani ai copilului, de la A la Z. Adică de la produse de diversificare și îngrijire. la jucării educative și chiar servicii de design interior dedicate pentru camera copilului.

Încrederea pe care o transmite Bunny Boo este plasa de siguranță pentru părinți, confirmându-le că au făcut alegea potrivită pentru copilul lor. Încă de la început, a adus împreună câteva dintre cele mai adorate branduri de produse pentru copii din lume. Și le-a făcut accesibile pentru părinții din România. Din grija ca fiecare copil să poată crește înconjurat de obiecte care să-l ajute să se dezvolte armonios.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Un magazin online în care părinții să ajungă facil la produsele dorite, fiindcă știm cât de prețios e fiecare moment. În lunga noastră colaborare, am redefinit imaginea site-ului, odată cu transformările prin care a crescut și brandul. Astfel, ultimele direcții pe care le-am urmărit au provenit din zona designului minimalist și neutru din punct de vedere cromatic – aspecte definitorii esteticii nordice. Punctul de inspirație a fost revelator pentru ambele părți: pentru Bunny Boo, fiindcă se înscrie cu ușurință în lista brandurilor îndrăgite de părinți, aducând un suflu nou în piața românească, pentru noi, fiindcă reușim să rămânem conectați la ultimele mișcări în sfera web designului.

Cu un homepage cu design personalizat, am încercat să materializăm conceptul jocului minimalist, al produselor premium pentru cei mici, dar și al elementelor de decor interior de inspirație nordică. Într-un cuvânt, viziunea globală pe care o promovează Bunny Boo.

Site-ul înscrie cu ușurință puncte atât la aspect, cât și la navigare facilă, datorită funcționalităților avansate implementate de-a lungul colaborării noastre.

3. Rezultat

Efectele

135%

Creșterea traficului pe site

130%

Creșterea coșului mediu

143%

Clienți care revin

Brandul Bunny Boo a ajuns în câțiva ani standard în piața de produse pentru copii.

Începe Proiectul TăuStart your Project