Cunoști limba germană? Aplică pentru o poziție de marketing!
Cunoști limba germană?
Alătură-te echipei noastre!

1. Context

Despre client

Cercetătorii de la Biovexo Project – Biopesticides to fight Xylella fastidiosa caută soluții organice inovative care să ajute livezile de măslini și de migdali din toată Europa să lupte cu bacteria Xylella.

Din responsabilitatea pentru salvarea culturilor mediteraneene, și nu numai, dar și pentru o evoluție sustenabilă a horticulturii, au adus împreună specialiști internaționali, suport tehnologic și științific de ultimă generație. După mai multe colaborări cu ei, a părut firesc să preluăm și acest proiect, pentru a da o formă concretă acțiunilor pe care ei și le asumă, zi de zi.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Și noi credem într-un viitor sustenabil, de aceea am lucrat cu multă pasiune pentru website-ul lor de prezentare. Fiind vorba de o industrie atât de importantă pentru întreaga arie mediteraneeană, fondatorii și-au dorit un site ușor de navigat și de înțeles de către orice tip de utilizatori. Provocarea noastră a fost să găsim, pe rând, cele mai bune metode de a reda informații bogate și elaborioase, iar varianta finală a fost cea câștigătoare.

O secțiune foarte importantă pentru ei a fost cea News&Media, fiind portalul prin care reușesc să comunice fiecare nouă conferință sau descoperire.

3. Rezultat

Efectele

135%

Creșterea traficului pe site

130%

Aplicări newsletter

140%

Utilizatori care revin

Un website profesionist care le-a oferit vizibilitatea dorită și comunică cu ușurință oamenilor despre cauze pe care și le-au asumat.

Începe Proiectul TăuStart your Project