Cunoști limba germană? Aplică pentru o poziție de marketing!
Cunoști limba germană?
Alătură-te echipei noastre!

1. Context

Despre client

BILKA USA este o companie care oferă produse pentru realizarea acoperișurilor și au în portofoliul lor o mulțime de produse care să îi ajute pe oameni să construiască sisteme de acoperire cât mai rezistente în timp.

Scopul lor este de a oferi servicii și produse de cea mai înaltă calitate și mai mult decât atât, de a oferi produse care se ridică la standardele pieței.

De asemenea, ei își propun să schimbe mentalitatea pieței cu privire la acoperișurile metalice și să informeze și educe cumpărătorii în acest sens.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Am realizat un website care a avut ca scop principal structurarea cât mai bine a informației cu privire la produsele BILKA. De asemenea, ne-am concentrate foarte mult pe partea vizuală astfel încât utilizatorul să înțeleagă cât mai bine ce fel de produse sunt comercializate și cum arată ele în realitate.

Am vrut să evidențiem cât mai mult secțiunea de portofoliu deoarece pentru oameni este foarte important să vadă lucrări din acest domeniu care să fie un exemplu pentru ei.

Totodată, am realizat o structură cât mai clară a tipurilor de produse, ca totul să fie cât mai clar pentru utilizator și decizia lui de cumpărare să fie una rapidă și eficientă.

3. Rezultat

Efectele

135%

Creșterea vânzărilor

150%

Trafic pe site

120%

Utilizatori care revin pe site

Afacerea clientului a crescut într-un an cu 100% din momentul lansării site-ului.Începe Proiectul TăuStart your Project