Bianco Milano - Baboon Web Design
  • Engleză
  • Română

BIANCO MILANO

www.biancomilano.ro

1. Context

Despre client

Atunci când spui BIANCO MILANO, spui arome, gusturi și culori. BIANCO MILANO s-a născut din dorința de a oferi un gelato de bună calitate și cele mai delicioase deserturi într-un cadru prietenos și cald.

Inspirația pentru acest business a venit de la oameni, de la cei care știu să se bucure de un gust bun, autentic.

În toate locațiile pe care le au în România ei încearcă să ofere produse de calitate, pe toate gusturile și fiecare nouă zi reprezintă o nouă oportunitate de a se dezvolta și de a aduce ceva nou pentru clienți.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Prin intermediul website-ului www.biancomilano.ro am încercat să redăm prin culoare și dinamism tot ceea ce înseamnă BIANCO MILANO. Știm că este imposibil să redai gustul, dar am încercat printr-o grafică atractivă să redăm unicitatea și autenticitatea acestui loc.

Am combinat fotografiile colorate cu elementele de grafică jucăușe astfel încât să încercăm să le transmitem oamenilor energia acestui loc. Scopul principal a fost acela de a le oferi informații despre acest concept înainte ca ei să ajungă în locația fizică.

Elementele speciale de design sunt punctul principal de la care am pornit și cu ajutorul cărora am reușit să dăm viață acestui website.

3. Rezultat

Efectele

135%

Creșterea vânzărilor B2B

150%

Trafic pe site

120%

Utilizatori care revin pe site

Nu în ultimul rând, pe măsură ce lucram la site ne-am îndrăgostit de produsele lor :)

Începe Proiectul TăuStart your Project