Avem nevoie de un ”guru” în graphic design! Crezi că ești persoana potrivită?
Avem nevoie de un
”guru” în graphic design!

1. Context

Despre client

Beciul Domnesc nu are nevoie de nicio introducere. Cu o istorie de peste 50 de ani în producția de vinuri în România, brandul Beciul Domnesc a crescut cu precădere în ultimii ani, datorită atenției și investiției în propria imagine în mediul online.

Cu peste 14.000 de hectare de podgorii, elementul central rămâne Monumentul Beciul Domnesc, care datează de la începutul secolului XVI, de pe vremea lui Ștefan cel Mare.

2. Acțiune

Ce am făcut noi?

Echipa din spatele acestui proiect unic în România a apelat la noi pentru crearea unui landing page pe subdomeniul site-ului principal: monument.beciuldomnesc.ro.

Obiectivul dublu al acestui site de prezentare de tip Landing Page a fost, pe de-o parte, aducă lumină peste una dintre cele mai vechi crame din România, cu o istorie vastă și bine conservată, iar pe de altă parte, să țină locul unei platforme de rezervări online, accesibilă și eficientă pentru utilizatori.

Alegerea realizării unui site de prezentare pe subdomeniul site-ului principal, precum și propunerile de design și funcționalități au fost rezultatul final al consultanței oferite de specialiștii noștri în implementare web.

3. Rezultat

Efectele

130%

Rezervări

185%

Trafic

115%

Lead-uri

Realizarea acestui Landing Page a condus la continuarea colaborării noastre cu accesarea unui pachet SEO.

Începe Proiectul TăuStart your Project